واژگونی مرگبار نیسان در بزرگراه آوینی؛ ۲ سرنشین جوان جان باختند

واژگونی و حریق نیسان در بزرگراه آوینی
واژگونی و آتش‌سوزی یک دستگاه نیسان در بزرگراه آوینی و ورودی شهرری به مرگ دو سرنشین جوان این خودرو منجر شد. سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران اعلام کرد آتش‌نشانان پس از حضور در محل، حریق را مهار و دو سرنشین محبوس را از خودرو خارج کردند، اما هر دو نفر به دلیل شدت سوختگی جان باختند
کد خبر: ۱۵۶۳۴۳۱

به گزارش جام جم آنلاین، حادثه واژگونی و آتش‌سوزی یک دستگاه نیسان در بزرگراه آوینی، ورودی شهرری، به جان‌باختن دو سرنشین جوان این خودرو انجامید.

جلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران، درباره این حادثه گفت: ساعت ۱۱:۱۸ امروز، گزارش حریق یک دستگاه خودرو در بزرگراه آوینی، ورودی شهرری، به سامانه ۱۲۵ اعلام شد و در پی آن دو ایستگاه آتش‌نشانی به محل حادثه اعزام شدند.

حریق پس از واژگونی خودرو

ملکی افزود: آتش‌نشانان حدود چهار دقیقه پس از اعلام حادثه به محل رسیدند و مشاهده کردند یک دستگاه نیسان که دو سرنشین داشت، هنگام حرکت به دلایل نامشخص واژگون شده و پس از آن دچار آتش‌سوزی شده است.

به گفته سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران، هر دو سرنشین داخل کابین خودرو محبوس شده بودند و آتش‌نشانان بلافاصله عملیات امداد و اطفای حریق را آغاز کردند.

تلاش آتش‌نشانان برای نجات سرنشینان

آتش‌نشانان پس از مهار آتش، دو فرد محبوس را از داخل کابین خارج و برای انجام اقدامات پزشکی به عوامل اورژانس تحویل دادند.

با این حال، بررسی عوامل اورژانس نشان داد هر دو سرنشین جوان خودرو به دلیل شدت سوختگی‌های وارده جان خود را از دست داده‌اند.

علت حادثه در دست بررسی است

ملکی با اشاره به پایان عملیات آتش‌نشانی در ساعت ۱۱:۴۸ گفت علت دقیق وقوع این حادثه توسط پلیس در دست بررسی است.

این حادثه بار دیگر اهمیت رعایت سرعت مطمئنه، توجه به شرایط مسیر و حفظ کنترل خودرو را در معابر شهری و بزرگراه‌ها یادآوری می‌کند؛ به‌ویژه آنکه واژگونی خودرو می‌تواند در مدت کوتاهی به حوادث زنجیره‌ای و جبران‌ناپذیر منجر شود.

newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها