سر مصر را با داوری بریدند تا مسی آقایی کند؟
ادعای جنجالی حسام حسن علیه فیفا.

سر مصر را با داوری بریدند تا مسی آقایی کند؟

پاسخ تند نماینده مصر خبرساز شد

کنایه رئیس مجمع عمومی سازمان ملل به کامبک آرژانتین

دیدار تیم های ملی فوتبال آرژانتین و مصر در جام جهانی 2026
حواشی دیدار جنجالی مصر و آرژانتین در مرحله یک‌هشتم نهایی جام جهانی ۲۰۲۶ به سازمان ملل متحد نیز کشیده شد. کنایه رئیس مجمع عمومی سازمان ملل به بازگشت آرژانتین در این مسابقه با واکنش تند نماینده مصر همراه شد و بار دیگر جنجال‌های داوری این دیدار را در کانون توجه قرار داد.
کد خبر: ۱۵۵۹۳۱۰

به گزارش جام جم آنلاین، حواشی دیدار جنجالی تیم‌های ملی مصر و آرژانتین در مرحله یک‌هشتم نهایی جام جهانی ۲۰۲۶ همچنان ادامه دارد و این بار به نشست سازمان ملل متحد کشیده شده است.

تیم ملی مصر در حالی با نتیجه ۳ بر ۲ مقابل آرژانتین شکست خورد که تا دقیقه ۸۰ با دو گل از حریف خود پیش بود، اما آرژانتین با ثبت یک بازگشت تماشایی در دقایق پایانی، سه گل به ثمر رساند و راهی مرحله یک‌چهارم نهایی شد. این مسابقه از همان ابتدا با تصمیم‌های بحث‌برانگیز داوری همراه بود و واکنش‌های زیادی را در محافل ورزشی و رسانه‌ای برانگیخت.

کنایه رئیس مجمع عمومی سازمان ملل به کامبک آرژانتین

آنالنا بربوک، رئیس آلمانی مجمع عمومی سازمان ملل متحد، در یکی از نشست‌های این نهاد با اشاره به اتفاقات جام جهانی گفت: «جام جهانی به همه ما آموخت که هرگز نباید در دقیقه ۸۰ تسلیم شویم.»

او افزود: «رقابت‌های امسال نشان داد حتی تیم‌هایی که تا دقایق پایانی بازنده به نظر می‌رسیدند، توانستند نتیجه را تغییر دهند و پیروز شوند. گاهی یک گل در زمان مناسب می‌تواند همه چیز را دگرگون کند.»

پاسخ تند نماینده مصر

این اظهارات با واکنش احمد رستم، وزیر برنامه‌ریزی و توسعه اقتصادی مصر، روبه‌رو شد.

وی در پاسخ گفت: «همان‌طور که اشاره شد، هر دقیقه مسابقه اهمیت دارد و باید تا آخرین لحظه با انگیزه جنگید؛ اما این اتفاقات زمانی ارزشمند هستند که در چارچوب قوانین بازی و اصول بازی جوانمردانه رخ دهند.»

نماینده مصر تأکید کرد: «رعایت عدالت و قوانین، شرط اصلی ایجاد فرصت برابر برای همه است و تنها در این صورت می‌توان آینده‌ای بهتر و منصفانه‌تر ساخت.»

ادامه حواشی دیدار مصر و آرژانتین

دیدار مصر و آرژانتین همچنان یکی از جنجالی‌ترین مسابقات جام جهانی ۲۰۲۶ محسوب می‌شود. پس از پایان این بازی، گروهی از معترضان مقابل مقر فیفا در شهر زوریخ سوئیس تجمع کردند و خواستار برکناری جیانی اینفانتینو، رئیس فدراسیون جهانی فوتبال، شدند.

newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها