به گزارش جام جم آنلاین، علیاکبر ولایتی، مشاور رهبر انقلاب، با انتشار پیامی درباره تحولات منطقه اعلام کرد که جمهوری اسلامی ایران و محور مقاومت در برابر اقدامات تنشزا و ماجراجوییهای سیاسی سکوت نخواهند کرد.
ولایتی با اشاره به هشدارهای پیشین درباره تحولات منطقه، اظهار کرد که «منطقه محل قمار سیاسی کشورها نیست» و تجربه نشان داده است که اقدامات ماجراجویانه با واکنش فوری روبهرو خواهد شد.
مشاور رهبر انقلاب همچنین مدعی شد که برخی اقدامات و تصمیمهای اخیر، زمینه افزایش تنش در منطقه را فراهم کرده است و مسئولیت پیامدهای آن بر عهده عاملان این اقدامات خواهد بود.
وی تأکید کرد که محور مقاومت در برابر تهدیدها و فشارها ایستادگی خواهد کرد و در برابر آنچه تحقیر یا ماجراجویی علیه کشورهای منطقه خواند، سکوت نخواهد کرد.
ولایتی در پایان با اشاره به اهمیت تحولات منطقه، بر آمادگی نیروهای مقاومت برای مقابله با تهدیدها تأکید کرد.

هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد