نفتکش آمریکایی در دریای سیاه هدف حمله پهپادی قرار گرفت؛ سرنوشت خدمه چه شد؟

 شرکت آمریکایی شورون
منابع خبری از حمله پهپادی به یک نفتکش متعلق به شرکت آمریکایی شورون در نزدیکی سواحل روسیه در دریای سیاه خبر دادند. بر اساس اعلام شرکت شورون، این حادثه تلفات جانی نداشته و فعالیت‌های صادرات نفت قزاقستان نیز بدون اختلال ادامه دارد.
کد خبر: ۱۵۵۸۵۱۷

به گزارش جام جم آنلاین، منابع خبری از حمله پهپادی به یک نفتکش متعلق به شرکت آمریکایی شورون در نزدیکی سواحل روسیه در دریای سیاه خبر دادند؛ حادثه‌ای که به گفته شرکت مالک محموله، بدون تلفات جانی پایان یافته و تأثیری بر روند صادرات نفت قزاقستان نداشته است.

به گزارش رویترز، این حمله روز چهارشنبه (۸ ژوئیه) علیه نفتکش «یاسا پولاریس» انجام شد؛ شناوری که برای حمل نفت از طریق کنسرسیوم خط لوله خزر (CPC) فعالیت می‌کند.

بر اساس این گزارش، نفتکش یاسا پولاریس هنگام حرکت به سمت تأسیسات بارگیری کنسرسیوم خط لوله خزر در نزدیکی بندر نووروسیسک روسیه در دریای سیاه هدف یک حمله پهپادی قرار گرفت.

شرکت شورون در بیانیه‌ای اعلام کرد که تمامی خدمه کشتی در سلامت کامل هستند و نفتکش نیز پس از حادثه پایداری خود را حفظ کرده و به سمت یک بندر امن در حرکت است.

این شرکت همچنین تأکید کرد که هماهنگی‌های لازم با اپراتور کشتی و مقامات ذی‌ربط در حال انجام است و این حادثه هیچ تأثیری بر فعالیت‌های شورون در قزاقستان یا روند صادرات نفت از طریق کنسرسیوم خط لوله خزر نداشته است.

جزئیات بیشتری درباره عامل یا منشأ این حمله منتشر نشده و تاکنون هیچ گروه یا طرفی مسئولیت آن را بر عهده نگرفته است.

newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها