به گزارش جام جم آنلاین، رئیس مرکز خدمات مشاوره ایرانیان خارج از کشور از آغاز آمادهباش ۲۴ ساعته این مرکز برای خدمترسانی به ایرانیان مقیم خارج از کشور که قصد حضور در مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب را دارند، خبر داد.
وی با اعلام راهاندازی ستاد ویژه خدمات ایرانیان خارج از کشور و ایجاد خط ارتباطی ۲۴ ساعته گفت: این مرکز با هدف تسهیل حضور هموطنان خارج از کشور در آیین تشییع رهبر شهید، تمامی خدمات مشاورهای و هماهنگیهای لازم را بهصورت شبانهروزی ارائه خواهد کرد.
رئیس مرکز خدمات مشاوره ایرانیان خارج از کشور افزود: تمامی مشکلات احتمالی ایرانیان مقیم خارج، از زمان ورود به کشور تا پایان مراسم تشییع و تدفین، بهصورت ویژه بررسی و پیگیری میشود تا این افراد بدون دغدغه در مراسم حضور یابند.
وی تأکید کرد: این اقدام در راستای تسهیل ارائه خدمات، پاسخگویی سریع به درخواستها و همراهی با ایرانیان خارج از کشور در یکی از مهمترین رویدادهای ملی و مذهبی انجام شده است.
نادر فریادشیران در گفت و گوی اختصاصی با جام جم آنلاین؛