تشریح برنامه پلیس راه برای تردد زائران؛

طرح ترافیکی اربعین ۱۴۰۵ از اول مرداد آغاز می‌شود

طرح ترافیکی اربعین ۱۴۰۵ از اول مرداد آغاز می‌شود
رئیس پلیس راه راهور فراجا از اجرای طرح ترافیکی اربعین از اول تا ۱۶ مردادماه خبر داد و با تشریح برنامه‌های پلیس برای مدیریت تردد زائران، بر تکمیل زیرساخت‌های جاده‌ای، افزایش ناوگان حمل‌ونقل و هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد.
کد خبر: ۱۵۵۷۳۲۰

به گزارش جام جم آنلاین، رئیس پلیس راه راهور فراجا از آغاز اجرای طرح ترافیکی اربعین ۱۴۰۵ از اول مردادماه خبر داد و گفت: این طرح تا ۱۶ مرداد در سراسر کشور ادامه خواهد داشت و تمامی دستگاه‌های مسئول باید آمادگی کامل برای مدیریت تردد زائران را داشته باشند.

سردار احمد کرمی‌اسد در نشست هماهنگی ترافیکی مراسم اربعین حسینی با اشاره به گستردگی این مأموریت اظهار کرد: اگرچه روز اربعین ۱۳ مردادماه است، اما مأموریت پلیس راه از نخستین روز مرداد آغاز می‌شود تا روند رفت‌وآمد زائران به بهترین شکل مدیریت شود.

وی با مرور عملکرد سال گذشته افزود: در طرح اربعین سال گذشته، ۷۵۴ پایگاه ثابت، ۲۷۹ پایگاه سیار، دو هزار و ۲۳۳ نیروی انسانی، بیش از شش هزار دستگاه خودروی عملیاتی و موتورسیکلت و ۲۹ فروند بالگرد در اجرای مأموریت مشارکت داشتند.

رئیس پلیس راه راهور فراجا کاهش حوادث رانندگی در ایام اربعین سال گذشته را نتیجه هماهنگی میان دستگاه‌های مسئول دانست و گفت: در استان‌های درگیر این مأموریت از جمله ایلام، خوزستان، کرمانشاه، کردستان، لرستان، همدان، مرکزی و آذربایجان غربی، آمار جان‌باختگان و مجروحان تصادفات نسبت به سال قبل کاهش محسوسی داشته است.

کرمی‌اسد با اشاره به آمار تردد زائران اظهار کرد: مرز مهران همچنان پرترددترین مرز کشور در ایام اربعین است و سال گذشته بیش از یک میلیون و ۵۶۶ هزار نفر از این مرز تردد کردند؛ به‌گونه‌ای که ۳۸ درصد کل تردد زائران از مرز مهران انجام شد.

وی در ادامه مهم‌ترین چالش‌های اربعین امسال را مسائل امنیتی، تکمیل نشدن برخی پروژه‌های عمرانی، کمبود ناوگان حمل‌ونقل عمومی در روزهای پایانی سفر، مدیریت بازگشت زائران و همزمانی برخی عملیات راهسازی با ایام اربعین عنوان کرد.

رئیس پلیس راه راهور فراجا همچنین بر ضرورت پایان پروژه‌های عمرانی پیش از آغاز موج سفرهای اربعین تأکید کرد و افزود: توقف عملیات راهسازی در مسیرهای منتهی به مرزها، تقویت ناوگان حمل‌ونقل عمومی، استقرار خودروهای سوخت‌رسان سیار، افزایش نظارت بر ناوگان مسافری، توسعه خدمات امدادی، تقویت اورژانس هوایی و برگزاری مستمر جلسات مدیریت بحران از مهم‌ترین برنامه‌های پلیس برای اجرای هرچه بهتر این طرح است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: تجربه موفق سال گذشته نشان داد هماهنگی میان پلیس، دستگاه‌های اجرایی و خدماتی نقش مهمی در کاهش حوادث و مدیریت روان تردد زائران دارد و امسال نیز تلاش می‌شود این مأموریت با حداکثر ایمنی و کمترین مشکلات اجرایی شود.

newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها