ونس: پیشرفت بزرگی در مذاکرات با ایران حاصل شده است؛ تأکید بر آتش‌بس در لبنان

جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا، پیش از آغاز نشست چهارجانبه ایران، آمریکا، قطر و پاکستان در سوئیس، از پیشرفت قابل‌توجه در روند مذاکرات با ایران و تلاش‌ها برای تضمین آتش‌بس در لبنان خبر داد و بر ادامه دیپلماسی فعال واشنگتن در خاورمیانه تأکید کرد.
جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا، پیش از آغاز نشست چهارجانبه ایران، آمریکا، قطر و پاکستان در سوئیس، از پیشرفت قابل‌توجه در روند مذاکرات با ایران و تلاش‌ها برای تضمین آتش‌بس در لبنان خبر داد و بر ادامه دیپلماسی فعال واشنگتن در خاورمیانه تأکید کرد.
کد خبر: ۱۵۵۶۸۴۰

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از شبکه سی‌ان‌ان، معاون رئیس‌جمهور آمریکا، پیش از آغاز نشست چهارجانبه ایران، پاکستان، قطر و ایالات متحده در سوئیس، اعلام کرد که پیشرفت‌های قابل توجهی در روند گفت‌وگوها با ایران و همچنین در زمینه تضمین آتش‌بس در لبنان حاصل شده است.

جی‌دی ونس روز یکشنبه در منطقه بورگن‌اشتوک سوئیس اظهار کرد: «دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، متعهد به برقراری آتش‌بس کامل در منطقه است و این‌گونه توافق‌ها معمولاً با پیچیدگی‌ها و چالش‌هایی همراه هستند.»

معاون رئیس‌جمهور آمریکا با اشاره به رویکرد دیپلماتیک واشنگتن در قبال تحولات خاورمیانه افزود: «دولت ترامپ مأموریت دارد با دیپلماسی فعال، مسائل پیچیده منطقه را مدیریت و حل‌وفصل کند و تهران و واشنگتن می‌توانند برای ارتقای صلح و رفاه در منطقه با یکدیگر همکاری کنند.»

ونس همچنین تأکید کرد که هرچند مذاکرات فنی ممکن است به‌تنهایی همه اختلافات را برطرف نکند، اما این گفت‌وگوها فرصتی را فراهم کرده تا طرف‌ها برای نخستین‌بار در یک چارچوب مشترک و به‌عنوان یک تیم در کنار یکدیگر بنشینند.

نشست چهارجانبه ایران، آمریکا، قطر و پاکستان در سوئیس با هدف بررسی روند اجرای توافقات و ارزیابی راهکارهای کاهش تنش‌های منطقه‌ای برگزار می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها