پیش بینی وقوع دمای هوا ۴۹ درجه و بالاتر در خوزستان

مدیرکل هواشناسی استان خوزستان گفت: از روز سه‌شنبه تا اواخر چهارشنبه دمای هوا در اغلب مناطق استان به ۴۹ درجه سانتی‌گراد و بالاتر می‌رسد.
کد خبر: ۱۵۵۶۷۷۲

جام جم آنلاین - خوزستان، محمد سبزه‌زاری پیش ازظهر امروز یکشنبه با اشاره به صدور هشدار سطح نارنجی شماره ۱۴ اداره کل هواشناسی خوزستان اظهار کرد: بر اساس این هشدار که ۳۱ خردادماه صادر شده است، افزایش محسوس دما و رشد مصرف حامل‌های انرژی در استان پیش‌بینی می‌شود.

 

وی افزود: از روز سه‌شنبه تا اواخر چهارشنبه دمای هوا در بیشتر مناطق خوزستان به ۴۹ درجه سانتی‌گراد و بالاتر خواهد رسید.

 

مدیرکل هواشناسی استان خوزستان ادامه داد: این شرایط جوی در اغلب نقاط استان رخ می‌دهد و تنها مناطق مرتفع شرقی و شمالی از شدت این گرما تا حدودی مستثنی خواهند بود.

 

وی توضیح داد: با توجه به افزایش قابل توجه دما، مدیریت مصرف انرژی و رعایت توصیه‌های ایمنی برای جلوگیری از آسیب‌های ناشی از گرمای شدید ضروری است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها