
به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، معاون امداد و نجات جمعیت هلالاحمر استان یزد با تشریح جزئیات این حادثه گفت: در پی اعلام مفقودی یک جوان ۲۶ ساله در ارتفاعات شهرستان مهریز به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات (EOC) هلالاحمر استان، بلافاصله تیمهای امدادی برای انجام عملیات جستوجو و نجات به منطقه اعزام شدند.
سیدعلی طباطباییفر افزود: این عملیات از ساعت ۲۰:۳۰ شب گذشته با حضور تیم واکنش سریع هلالاحمر استان، تیم پشتیبان شهرستان مهریز و یک بلد محلی در منطقه کوهستانی و صخرهای دره «قایمشو» آغاز شد.
وی ادامه داد: نیروهای امدادی پس از چندین ساعت جستوجو در مسیرهای دشوار و ارتفاعات منطقه، موفق شدند فرد مفقودشده را که دچار مصدومیت شده بود، پیدا کنند.
معاون امداد و نجات جمعیت هلالاحمر استان یزد اظهار کرد: نجاتگران پس از انجام اقدامات اولیه امدادی و فیکس کردن مصدوم، وی را با استفاده از بسکت از مسیرهای کوهستانی به پایین ارتفاعات منتقل کردند.
طباطباییفر خاطرنشان کرد: مصدوم پس از انتقال به محل امن، برای ادامه اقدامات درمانی به عوامل اورژانس تحویل داده شد و عملیات امداد و نجات نیز با هماهنگی نیروی انتظامی ساعت ۲:۳۰ بامداد خاتمه یافت.
وی از آمادگی شبانهروزی نیروهای امدادی هلالاحمر برای پاسخگویی به حوادث و سوانح مختلف خبر داد و از شهروندان و طبیعتگردان خواست پیش از حضور در مناطق کوهستانی و ناشناخته، ضمن اطلاعرسانی به خانواده و همراه داشتن تجهیزات لازم، نکات ایمنی را رعایت کنند.
وقتی «جوکر» هم دیگر جواب نمیدهد
مستندسازان با ثبت جزئیات آیین حماسی بدرقه با رهبری شهید، درصدد تبدیل این سوگ ملی به سندی ماندگار از آغاز یک دوران جدید هستند