پیش بینی وقوع گرد و خاک در خوزستان

 مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: دما تا فردا افزایشی است و در بخش هایی از استان احتمال خیزش گردوخاک محلی و موقتی وجود دارد.
کد خبر: ۱۵۵۱۷۹۷

جام جم آنلاین - خوزستان، محمد سبزه‌زاری ظهر امروز دوشنبه بیان کرد: بر اساس آخرین نقشه های پیش یابی هواشناسی تا پایان هفته جو نسبتاً پایداری بر اغلب مناطق استان حاکم خواهد بود.

 

وی افزود: طی فردا در ارتفاعات استان به سبب گذر ریزموج ها، احتمال بارش های خفیف دور از انتظار نیست.

 

سبزه‌زاری توضیح داد: طی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه سرعت وزش باد در بخش های جنوبی، غربی و مرکزی در حد متوسط و گاهی همراه با تندباد لحظه ای خواهد بود، به همین دلیل احتمال برخاستن گردوخاک محلی و موقتی در این مناطق وجود دارد.

 

وی گفت: دما تا فردا روند افزایشی خواهد داشت و شمال خلیج فارس تا فردا نیمه مواج پیش بینی می شود.

 

مدیرکل هواشناسی خوزستان اعلام کرد: در شبانه روز گذشته رامشیر با ۳۹.۱ و ایذه با ۱۳.۸ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و سردترین نقاط استان گزارش شده اند.

 

سبزه‌زاری افزود: اهواز نیز در شبانه روز گذشته به بیشینه دمای ۳۸.۷ و کمینه ۲۳.۴ درجه سانتیگراد رسیده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها