انتقاد FourFourTwo از موضع فیفا در قبال اقدامات ضد ایرانی ترامپ

سایت FourFourTwo در گزارشی به شرایط تیم ملی ایران برای حضور در جام جهانی پرداخت و از موضع فیفا در برابر اقدامات ترامپ انتقاد کرد.
سایت FourFourTwo در گزارشی به شرایط تیم ملی ایران برای حضور در جام جهانی پرداخت و از موضع فیفا در برابر اقدامات ترامپ انتقاد کرد.
کد خبر: ۱۵۵۰۲۸۶

به گزارش جام جم آنلاین، تیم ملی فوتبال ایران در آستانه جام جهانی ۲۰۲۶ با لغو دو بازی دوستانه تدارکاتی (مقدونیه شمالی و آنگولا) مواجه شده است و این موضوع، تردید‌های جدیدی را در مورد حضور این تیم در مسابقات ایجاد کرده است. فیفا، در حالی که پیش از این کشور‌های متخاصم را جریمه کرده، در برابر اظهارات مقامات آمریکایی مبنی بر ناامن بودن حضور ایرانیان سکوت کرده است.

سایت فورفورتو (۴-۴-۲) با انتشار این پیش‌زمینه خبری درباره شرایط تیم ملی فوتبال ایران نوشت: 

جام جهانی ۲۰۲۶ از همان ابتدا با این واقعیت مواجه بود که بازیکنان، هواداران و مقامات ایرانی، در ایالات متحده (یکی از سه کشور میزبان) مورد استقبال قرار نخواهند گرفت. فیفا در طول سال‌ها فدراسیون‌های مختلف را به دلیل دخالت دولت‌های‌شان در درگیری‌های نظامی علیه اعضای دیگر فیفا جریمه کرده است، اما به نظر می‌رسد دنیای فوتبال برابر هشدار‌های آشکار دونالد ترامپ و همکارانش مبنی بر ناامن بودن آمریکا برای اعضای ایرانی، به دلیل اقدامات رئیس‌جمهور آمریکا، سکوت کرده است.

موقعیت ایران به قدری شکننده است که هر تحول جدیدی ممکن است دولت و فدراسیون فوتبال ایران را متقاعد به انصراف کند. دو بازی دوستانه تدارکاتی ایران در ایالات متحده توسط حریفان لغو شده است.

فدراسیون فوتبال ایران در حال تلاش برای یافتن تیم‌های جایگزین است.

گفتنی است؛ ایران در گروه G با تیم‌های نیوزیلند، بلژیک و مصر هم‌گروه است و تمام بازی‌های خود را در ایالات متحده برگزار خواهد کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها