مدیرکل بهزیستی البرز:

تمامی مراکز و مجموعه‌های بهزیستی برای خدمت‌رسانی در شرایط بحران در آماده‌باش کامل

در حالی که حملات متجاوزانه آمریکای جنایتکار و رژیم صهیونیستی به ایران اسلامی، نگرانی‌ها را در سراسر کشور برانگیخته، بهزیستی استان البرز با بسیج تمامی امکانات و نیرو‌های خود در خط مقدم حمایت از آسیب‌دیدگان و نیازمندان قرار گرفته است. این سازمان با ارائه خدمات مشاوره‌ای و مداخلات بحرانی و اقدامات حمایتی به نیازمندان تلاش می‌کند تا با ایجاد امید و تقویت روحیه همبستگی، از خانواده‌ها و افراد تحت پوشش در این شرایط سخت حمایت کند.
در حالی که حملات متجاوزانه آمریکای جنایتکار و رژیم صهیونیستی به ایران اسلامی، نگرانی‌ها را در سراسر کشور برانگیخته، بهزیستی استان البرز با بسیج تمامی امکانات و نیرو‌های خود در خط مقدم حمایت از آسیب‌دیدگان و نیازمندان قرار گرفته است. این سازمان با ارائه خدمات مشاوره‌ای و مداخلات بحرانی و اقدامات حمایتی به نیازمندان تلاش می‌کند تا با ایجاد امید و تقویت روحیه همبستگی، از خانواده‌ها و افراد تحت پوشش در این شرایط سخت حمایت کند.
کد خبر: ۱۵۴۵۹۳۷

به گزارش جام جم البرز، در همین راستا وجیهه محمدی فلاح، مدیرکل بهزیستی استان البرز در گفت‌و‌گو با اصحاب رسانه استان، بر آمادگی کامل این سازمان در شرایط اضطرار و پیش بینی‌های لازم برای ارائه خدمات شبانه‌روزی تاکید کرد.

تشکیل کمیته مدیریت بحران بهزیستی البرز در ستاد و تمامی شهرستان‌ها

وی گفت: در همان دقایق اولیه جنگ تحمیلی کمیته مدیریت بحران بهزیستی البرز در ستاد و تمامی شهرستان‌ها با هدف استمرار بی وقفه خدمات، هماهنگی و اجرای اقدامات حمایتی برای آسیب‌دیدگان و توجه به نیاز‌های مددجویان، کارکنان و مقیمان مراکز تشکیل شد و مصوبات آن جهت اجرا با قید فوریت به تمامی واحد‌های زیرمجموعه ابلاغ شد.

خدمات مشاوره و حمایت‌های روانی-اجتماعی از طریق اورژانس اجتماعی

محمدی فلاح در خصوص اهم اقدامات بهزیستی البرز طی روز‌های گذشته گفت: خط ۱۲۳ به عنوان خط مقدم ارتباطی با افراد آسیب دیده یا در معرض آسیب، تمامی ۲۴ ساعت شبانه‌روز فعال بوده و خدمات مشاوره و حمایت‌های روانی و اجتماعی را به نیازمندان ارائه داده است.

وی بیان داشت: همچنین، تیم‌های سیار اورژانس اجتماعی بهزیستی در مناطق آسیب‌دیده حضور داشته و مداخلات روانی بهنگام جهت کاهش سطح اضطراب، استرس و شوک به هموطنان را انجام داده است

مدیرکل بهزیستی اظهار داشت: مرکز مداخله در بحران نیز اکثر مقیمان را با اقدامات تخصصی مددکاری و مشاوره‌ای به خانواده، بازپیوند داده است و الباقی آنان را به مکان امن منتقل کرده‌اند و همچنین به صورت شبانه‌روزی آماده ارائه خدمات به سایر افراد نیازمند می‌باشد.

فعالیت مرکز مشاوره تلفنی رایگان ۱۴۸۰ از ساعت ۸صبح الی ۲۴

مدیرکل بهزیستی البرز همچنین به فعالیت مرکز مشاوره تلفنی رایگان ۱۴۸۰ اشاره کرد و گفت: جهت رفاه حال شهروندان محترم و جهت پیشگیری از صدمات روحی آنان در طول جنگ تحمیلی، مرکز ۱۴۸۰ از ساعت ۸ صبح الی ۲۴ به مردم عزیز خدمات مشاوره ارائه میدهد.

وی تصریح کرد: بیشترین تماس‌ها به ترتیب با موضوع اختلالات خلقی، مشکلات خانوادگی و اضطراب جنگ بوده است. ما تلاش می‌کنیم تا با ارائه مشاوره‌های تخصصی و حمایت‌های روانی، به کاهش این آسیب‌ها کمک کنیم.

ساماندهی کودکان بیسرپرست و بدسرپرست و به صفر رساندن ظرفیت شیرخوارگاه

محمدی فلاح با اشاره به تلاش بی‌وقفه بهزیستی البرز برای حمایت از حقوق کودکان و ارتقای سطح زندگی آنها افزود: یکی از اقدامات مهم بهزیستی البرز، مدیریت و ساماندهی کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست است، از اینرو شیرخوارگاه امام علی (ع) کرج با تلاش بی‌وقفه مسیولین و کارکنان، تمامی ظرفیت این مرکز را به صفر رساند.

وی اضافه کرد: این اقدام شامل تحویل ۸ کودک به صورت فرزندخوانده به خانوده‌های متقاضی، ۷ کودک به صورت خانواده میزبان، ۱ کودک به صورت امین موقت، ۶ کودک بازگشت به خانواده زیستی، ۱ کودک معلول، انتقال به مراکز توانبخشی بوده است.

استفاده از ظرفیت داوطلبین تیم محب

وی با تاکید بر اینکه استفاده از ظرفیت داوطلبین محب در مراکز نگهداری کودکان و نوجوانان بی‌سرپرست یکی دیگر از اقدامات این اداره کل بوده افزود: همچنین در این مدت اقدامات لازم برای گرفتن ۳۶ حکم مرخصی برای کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست انجام پذیرفت و این کودکان نزد بستگان خود منتقل شده‌اند.

حمایت از افراد دارای آسیب‌های روانی و اعتیاد

محمدی فلاح در زمینه حمایت از افراد دارای آسیب‌های روانی و اعتیاد گفت: در این حوزه حدود ۳۰۰ بیمار تمایلی را با هماهنگی خانواده‌ها و اقدامات مددکاری ترخیص کردیم. در حال حاضر در ۵۲ مرکز اقامتی بهبود و بازتوانی اعتیاد (کمپ) حدود ۷۰۰ نفر بیمار در حال درمان می‌باشند.

مدیرکل بهزیستی البرز افزود: همچنین ۴ کمپ که در مجاورت مراکز نظامی و امنیتی قرار داشتند را تعطیل نموده و بیماران را به خانواده‌هایشان منتقل کردیم. برای تقویت خدمات روانشناختی نیز شیفت‌های حضور روانشناس در مراکز اقامتی را افزایش دادیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها