در 9 ماهه ابتدایی سال جاری؛

بیش از 11 هزار مشترک جدید در استان یزد جذب شده است

مدیرعامل شرکت گاز استان یزد از پذیرش بیش از 11 هزار مشترک جدید گاز طبیعی طی 9 ماهه ابتدایی سال جاری در این استان خبر داد.
کد خبر: ۱۵۳۷۶۰۷

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین، حامد خواجوی در توضیح این خبر گفت: با نصب 4 هزار و 521 علمک و پذیرش 11 هزار و 110 اشتراک گاز از ابتدای سال جاری تاکنون، تعداد علمک های نصب شده در استان یزد به 302 هزار و 477 عدد و تعداد مشترکین جذب شده به 573 هزار و 599 مشترک رسید که بر همین اساس 99.8 درصد جمعیت استان یزد تحت پوشش گاز طبیعی قرار گرفته است.

وی با اشاره به پوشش 100 درصدی جمعیت شهری استان یزد از گاز طبیعی در پی گازدار نمودن تمامی 24 شهر استان افزود: با گازرسانی به 17 روستای دیگر طی سال جاری، در حال حاضر 98.8 درصد جمعیت روستایی شامل 786 روستا از نعمت گاز برخوردار شده است.

مدیرعامل شرکت گاز استان یزد در پایان یادآور شد: در 9 ماهه نخست سال جاری مجموعاً 391 کیلومتر شبکه پلی اتیلن و فلزی اجرا شده که بر همین اساس میزان شبکه اجرا شده در استان به 13 هزار و 615 کیلومتر رسیده که 11 هزار و 575 کیلومتر آن مربوط به شبکه پلی تیلن و 2 هزار و 40 کیلومتر آن مربوط به شبکه فولادی می باشد.

 

 

 

 

newsQrCode
برچسب ها: گاز مشترک شهری
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها