استقلال و چند خبر تازه؛ آخرین شانس ساپینتو حفظ موقت رضاییان

بلوای رامین و ریکاردو

سریال رامین و استقلال حالا بازیگر تازه‌ای دارد؛ ریکاردو ساپینتو که فعلا نقش موسیمانه را تصاحب کرده است. دو مربی خارجی و یک مشکل مشترک. رضاییان و استقلال انگار هیچوقت به ساحل آرامش نمی‌رسند. او با نکونام شروع خوبی داشت و با سهراب رابطه‌اش را تقویت کرد. از قضا با مجتبی جباری هم خوب بود اما این چه رازی است که رامین با مربیان خارجی به مشکل می‌خورد؟!
سریال رامین و استقلال حالا بازیگر تازه‌ای دارد؛ ریکاردو ساپینتو که فعلا نقش موسیمانه را تصاحب کرده است. دو مربی خارجی و یک مشکل مشترک. رضاییان و استقلال انگار هیچوقت به ساحل آرامش نمی‌رسند. او با نکونام شروع خوبی داشت و با سهراب رابطه‌اش را تقویت کرد. از قضا با مجتبی جباری هم خوب بود اما این چه رازی است که رامین با مربیان خارجی به مشکل می‌خورد؟!
کد خبر: ۱۵۳۶۷۰۵
نویسنده سعید اکبری - گروه ورزش
 
ساپینتو قبل از دیدار با المحرق روی نام او خط قرمز کشید. جرقه‌ای برای عمق گرفتن اختلافات.این ظاهر قصه بود اما در پس پرده، رامین و ساپینتو در جلسه‌ای درکمپ استقلال، ساز جدایی راکوک کردند. نشستی که البته هرکسی روایت متفاوتی از آن دارد. ساپینتو می‌گوید: «رامین نیاز دارد بیشتر بازی کند وخودش درخواست کردکه ازاستقلال جدا شود تا شاید بتواند به تیم ملی دعوت شود. اومی‌خواهد ازاستقلال برود،امامن تمایل داشتم که رامین درتیم بماندتا یکی از گزینه‌های ما باشد.» 
این یعنی رضاییان خواهان جدایی بوده. درمقابل اما روایت رامین ازقصه فرق دارد:«متاسفانه این صحبت به درستی منتقل نشده است. آقای ساپینتو قبل‌تر به مدیریت باشگاه و به مدیر برنامه‌های من اعلام کردند که به رامین در استقلال بازی نخواهد رسید و او می‌تواند تیم را ترک کند. من در آخرین تمرین این مساله را به آقای ساپینتو انتقال دادم و به ایشان گفتم که اگر تا این حد به من اعتقادی ندارد، می‌تواند نامه بدهد و من در تمرینات هم حضور پیدا نکنم. آقای ساپینتو هم گفت بله، بازی نمی‌رسد و حرفه‌ای است تیم را ترک کند.» او در پایان هم می‌گوید: «ساپینتو دوست ندارد من در تیم بمانم.» 
این دو روایت اما حامل یک پیام مهم است؛ ساپینتو رضاییان را بازی نمی‌دهد. رامین هم می‌خواهد در جام‌جهانی حاضر باشد. بنابراین با حضور صالح حردانی آماده، رامین نیمکت‌نشین خواهد بود. پس قصه را هر طوری تعریف کنند، یک پایان مشترک دارد. رامین به خاطر نیمکت‌نشینی با ساپینتو نمی‌سازد. مخصوصا با این اتفاقی که افتاده. رضاییان رسما حرف‌های مربی پرتغالی را تکذیب کرده و بعید است ساپینتو به دل نگیرد.

در ظاهر ابقا؟!
رامین تا به حال دو بار در استقلال ابقا شده! بار اول نیم فصل سال گذشته که شایعه درباره جدایی‌اش زیاد بود. دوم در تابستان امسال که می‌گفتند احتمال همکاری نیست. هر دو بار رضاییان از گردنه‌های خطرناک عبور کرد و در استقلال ماند. حالا به گردنه سوم رسیده است. باز هم اتفاق گذشته تکرار می‌شود؟ مربی می‌رود و او می‌ماند؟ دیروز هیات مدیره استقلال رای به حفظ ساپینتو داد.خبری که البته هیچکس اعتماد صد درصد به آن ندارد چون گاهی در زمان حمایت، تصمیم برکناری رخ می‌دهد. درهرصورت خبرگزاری‌ها دیروز نوشتند در جلسه فوری هیات مدیره، اعضا رای به بقای ساپینتو دادند که این برای رامین خبر خوبی نیست. البته بعضی‌ها هم گفتند دیدار با سپاهان آخرین فرصت برای ساپینتو است. در مقابل موضع آنها نسبت به رضاییان هم، احترام به این بازیکن و حفظ او بود. موضوعی که دلیل آن قطعا به خاطر خبری است که حکایت از محرومیت قطعی استقلال از دو پنجره رسمی فیفا دارد. دیروز فدراسیون جهانی فوتبال رسما به فدراسیون فوتبال ایران اعلام کرد استقلال نمی‌تواند در دو پنجره بعدی بازیکن جذب کند. بنابراین حفظ مهره‌ها برای استقلال از هر چیزی مهم‌تر است. 

پیام کنایه‌آمیز به ساپینتو
حفظ رامین رضاییان با چاشنی کنایه به ساپینتو، محتوای مصاحبه دیروز نظری جویباری عضو هیات مدیره استقلال بود. او رسما به مربی پرتغالی پیام داد که تصمیم برای جدایی رامین را باشگاه می‌گیرد، نه او! «استقلال درباره بازیکنان تصمیم نهایی را می‌گیرد. بازیکنان در اختیار سرمربی هستند و اوست که تصمیم می‌گیرد نفرات را بازی بدهد یا بازی ندهد. سرمربی نمی‌تواند تصمیم بگیرد بازیکنی به تیم دیگری برود یا نه!» او سپس ادله دیگری برای سخنش آورد: «چون پنجره نقل و انتقالاتی ما بسته است، فکر نکنم بتوانیم کسی را انتقال بدهیم.» 
در ۴۸ ساعته گذشته نیز علی تاجرنیا سرپرست استقلال با رامین تلفنی صحبت کرده است. رضاییان از این گفته که ساپینتو مجوز جدایی‌اش را داده و تاجرنیا هم تاکید کرده اگر شرایط مهیا باشد، مانعی برای حضورش در تیم جدید ایجاد نمی‌کند!
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها