پیشتازی خوزستان در اجرای طرح حامی در سطح کشور
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد؛

پیشتازی خوزستان در اجرای طرح حامی در سطح کشور

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان:

مسیر موفقیت از کلاس درس و مدرسه می‌گذرد

مسیر موفقیت از کلاس درس و مدرسه می‌گذرد
مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان با تأکید بر نقش محوری مدرسه در موفقیت تحصیلی دانش‌آموزان اظهار کرد: نقش دانش‌آموزان در آینده کشور تعیین‌کننده می‌باشد، راه موفقیت از مدرسه می‌گذرد.
کد خبر: ۱۵۳۴۷۹۳

جام جم آنلاین - خوزستان، ناصر علی‌فر ظهر امروز شنبه در حاشیه بازدید از دبیرستان‌های متوسطه دوم دخترانه نساء و همچنین پسرانه خاتم الانبیا ناحیه۴ اهواز که در راستای نظارت بالینی بر روند فعالیت حضوری در مدارس صورت گرفته بود، ضمن قدردانی از تلاش‌های معلمان، دبیران و کادر اجرایی مدارس گفت: هم اکنون یکی از کارویژه‌های مهم مجموعه تعلیم و تربیت توجه به پایه دوازدهم است، باتوجه به اینکه روز‌های زیادی از ابتدای سال تاکنون مجازی بوده‌اند باید هدف گذاری و سپس نقطه زنی کنیم.

 

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان با اشاره بر لزوم ایجاد محیط امن و همراه با آسایش برای دانش آموزان تصریح کرد: دانش‌آموزان برای موفقیت در امتحانات نهایی تلاش مضاعف کنند، با پشتکار و برنامه‌ریزی صحیح، می‌توانند امتحانات نهایی را با موفقیت پشت سر بگذارند.

 

وی با تأکید بر نقش محوری مدرسه در موفقیت تحصیلی دانش‌آموزان اظهار کرد: نقش دانش‌آموزان در آینده کشور تعیین‌کننده می‌باشد، راه موفقیت از مدرسه می‌گذرد.

 

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان با بیان اینکه در مسیر پیشرفت دانش آموزان از هیچ حمایتی کوتاهی نخواهیم کرد، بیان کرد: امید ما به شما دانش‌آموزان است و در کنار آن، به دبیران پرتلاش شما نیز امید داریم.

 

علی فر، بر تداوم نظارت مؤثر، بهبود فرآیند‌های آموزشی و ایجاد محیطی پویا و ایمن برای دانش‌آموزان تأکید و اظهار کرد: دانش آموزان پایه دوازدهم خود را برای کنکور آماده کنند با شش ماه تلاش مستمر می‌توانند به موفقیت‌های بزرگ دست یابند.

newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها