
جام جم آنلاین - خوزستان، مهدی طیبی ظهر امروز چهارشنبه بیان کرد: در گشت مشترک تعزیرات حکومتی ۲۰ تن ترشیجات غیر بهداشتی کشف و ضبط شد.
مدیر کل تعزیرات حکومتی خوزستان افزود: در راستای طرح نظارتی شب یلدا این گشت که با هماهنگی معاون دادستان و هم افزایی تعزیرات حکومتی و مرکز بهداشت و همکاری، اماکن نیروی انتظامی صورت پذیرفت.
طیبی گفت: پس از اخذ مجوز لازم و ورود به کارگاه غیر مجاز ۲۰ تن ترشی غیر قابل مصرف کشف و ضبط گردید و محل پلمب شد.
مدیر کل تعزیرات حکومتی خوزستان افزود: با حکم معاون دادستان ۲ نفر بازداشت و اقلام کشف شده جهت بررسی بیشتر و ارسال گزارش به دادستانی و تعزیرات حکومتی در اختیار مرکز بهداشت قرار گرفت.
وی از شهروندان خواست از خرید هر گونه محصولات غیر مجاز بدون برچسب اصالت و پروانه ساخت سازمان غذا و دارو خوداری کنند و موارد تخلف را به سامانه اینترنتی ۱۳۵ تعزیرات حکومتی و ۱۹۰ مرکز بهداشت گزارش دهند.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد