مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان غربی:

تمام تجهیزات و کارکنان راهداری استان آماده عملیات زمستانی هستند

استاندار آذربایجان غربی:

استفاده از همه ظرفیت‌های شهرستان‌ها، شرط عبور از عقب‌ماندگی‌هاست

استفاده از همه ظرفیت‌های شهرستان‌ها، شرط عبور از عقب‌ماندگی‌هاست
استاندار آذربایجان‌غربی در نشست مشترک با اعضای شورای اسلامی استان با تأکید بر نقش مؤثر شوراها در تصمیم‌سازی و توسعه، گفت: بهره‌گیری از همه ظرفیت‌ها و سرمایه‌های انسانی شهرستان‌ها، بدون توجه به گرایش‌ها و دیدگاه‌ها، شرط اساسی عبور از عقب‌ماندگی‌ها و تسریع روند توسعه استان است.
کد خبر: ۱۵۳۳۶۲۵

به گزارش جام جم آنلاین، رضا رحمانی، استاندار آذربایجان‌غربی، در نشست مشترک با اعضای شورای اسلامی استان، شوراهای اسلامی را نماد حضور مردم در فرآیند تصمیم‌سازی دانست و اظهار کرد: استفاده هدفمند از ظرفیت‌های قانونی شوراها می‌تواند به تصمیم‌گیری‌های دقیق‌تر و اجرای مؤثرتر برنامه‌های توسعه‌ای در سطح استان منجر شود. 

وی با تأکید بر ضرورت تعامل مستمر و هم‌افزایی میان مدیریت اجرایی استان و نمایندگان شوراها افزود: در این مجمع باید از همه توانمندی‌ها و ظرفیت‌های موجود در شهرستان‌ها به بهترین شکل ممکن استفاده شود تا مسیر رشد و توسعه هموار شود.

استاندار آذربایجان‌غربی با بیان اینکه هر شهرستان دارای ظرفیت‌ها و سرمایه انسانی ارزشمندی است، خاطرنشان کرد: بی‌توجهی به این توانمندی‌ها می‌تواند موجب عقب‌ماندگی و کندی روند توسعه مناطق مختلف استان شود. رحمانی جذب سرمایه‌گذاران و رفع موانع پیش‌روی آنان را از اولویت‌های اصلی مدیریت استان برشمرد و تصریح کرد: همه شهرستان‌ها باید این موضوع را به‌طور ویژه دنبال کرده و برای بهره‌مندی حداکثری از فرصت‌های سرمایه‌گذاری، ایجاد اشتغال پایدار و رونق اقتصادی تلاش کنند.

وی همچنین با اشاره به نقش محوری شوراهای اسلامی در شناسایی مطالبات مردمی، گفت: پیگیری مستمر مشکلات شهری و مسائل شهرستان‌ها تا حصول نتیجه نهایی، از وظایف مهم اعضای شورا به‌عنوان نمایندگان مردم است.

در ادامه این نشست، اعضای شورای اسلامی استان نیز ضمن بیان دیدگاه‌ها و پیشنهادهای خود، بر لزوم توجه ویژه به مناطق کمتر برخوردار، حمایت از سرمایه‌گذاری، تسریع در اجرای پروژه‌های عمرانی، تقویت زیرساخت‌های شهری و روستایی، بهبود خدمات‌رسانی به شهروندان و افزایش هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی و شوراهای اسلامی تأکید کردند.

newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها