تداوم تجاوز صهیونیست‌ها به کرانه‌ باختری

منابع خبری از یورش‌های گسترده نیرو‌های صهیونیستی به مناطق مختلف کرانه باختری و بازداشت بیش از ۱۰۰ فلسطینی خبر دادند.
منابع خبری از یورش‌های گسترده نیرو‌های صهیونیستی به مناطق مختلف کرانه باختری و بازداشت بیش از ۱۰۰ فلسطینی خبر دادند.
کد خبر: ۱۵۳۲۷۳۶

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پایگاه خبری عرب ۴۸، مناطق مختلف کرانه باختری شاهد یورش‌های روزانه نیرو‌های صهیونیست و بازداشت خودسرانه فلسطینی‌ها است و از ابتدای جنگ غزه تاکنون، بیش ۲۱ هزار نفر بازداشت شدند و بیش از ۹ هزار اسیر نیز در زندان‌های رژیم اسرائیل به سر می‌برند.

اشغالگران صهیونیست بامداد امروز یورش‌های گسترده‌ای علیه بخش‌های مختلف کرانه باختری از جمله نابلس و سلفیت در شمال این منطقه، العیزریه و ابو دیس در شرق قدس، سلواد و دیر جریر در شرق رام الله و شهر اریحا انجام دادند و بیش از ۱۰۰ فلسطینی را بازداشت کردند.

نیرو‌های اشغالگر در این یورش‌ها وارد ده‌ها خانه شده و با تخریب وسایل موجود در آنها به مدت چند ساعت از ساکنان خانه‌ها تحقیق و بازجویی کردند.

در شهر نابلس نیز حدود ۳۰ فلسطینی توسط نیرو‌های رژیم اسرائیل بازداشت شدند که بیشتر آن‌ها اسیر آزاد شده هستند.

در مناطق سلواد و دیر جریر نیز حدود ۲۴ فلسطینی و در شهر اریحا هم ۱۴ نفر دیگر بازداشت شدند.

همچنین در شهر العیزریه و ابودیس حدود ۲۰ فلسطینی بازداشت شدند و ارتش رژیم صهیونیستی پس از تخریب وسایل باشگاه «جوانان ابودیس» این باشگاه را به یک مرکز بازجویی تبدیل کرد.

اشغالگران در شهرک سفلیت نیز به ده‌ها منزل از جمله منزل عبدالکریم فتاش شهردار آن یورش بردند و دست کم ۱۰ فلسطینی را بازداشت کردند.

طبق این گزارش، تجاوز‌های رژیم صهیونیستی به کرانه باختری تاکنون منجر به شهادت یک هزار و ۹۲ فلسطینی و مجروح شدن حدود ۱۱ هزار نفر دیگر شده است.

بتازگی نیز شورای دانشگاه بیرزیت در کرانه باختری در بیانیه‌ای اعلام کرد که نیرو‌های اشغالگر در یورشی گسترده وارد محوطه دانشگاه شدند و خسارات فراوانی به ساختمان‌ها، تجهیزات و زیرساخت‌های دانشگاه وارد کردند.

در بیانیه دانشگاه آمده که این یورش ادامه سیاست‌های استعماری برنامه‌ریزی شده‌ای است که بخش آموزش فلسطین و نهاد‌های علمی را هدف قرار می‌دهد و نقض آشکار قوانین و عرف بین‌المللی درباره مصونیت مراکز آموزشی به شمار می‌رود.

به گفته شورای دانشگاه بیرزیت، نیرو‌های اشغالگر در جریان این حمله اعضای واحد حفاظت دانشگاه را دست‌بند زدند و سپس وارد چندین ساختمان و بخش دانشگاه شدند و خسارات گسترده‌ای به آنها وارد کردند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها