معاون سیاسی استانداری گیلان:

عملکرد ضعیف برخی شوراها قابل انکار نیست

معاون سیاسی امنیتی استانداری گیلان با تأکید بر نقش اثرگذار روابط‌عمومی‌ها در انتقال واقعیت‌های میدانی به مردم گفت: روابط‌عمومی‌ها به‌عنوان پیشران تبیین خدمات دولت، نقش مهمی در تقویت امید اجتماعی و خنثی‌سازی جنگ روانی دشمن بر عهده دارند.
کد خبر: ۱۵۳۲۷۳۱

معاون سیاسی امنیتی استانداری گیلان ظهر در دیدار با مدیران روابط عمومی فرمانداری‌های استان در سالن شهید انصاری استانداری اظهار کرد: پس از ضرورت برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری چهاردهم، همه تمرکز دشمنان نظام بر این بود که مشارکت مردم را به حداقل برسانند و القا کنند شکاف عمیقی میان مردم و نظام به‌وجود آمده، اما حضور ملت در انتخابات این توطئه را خنثی کرد.

وی با بیان اینکه مشارکت مردم در انتخابات پشتوانه اصلی نظام در پیشبرد سیاست‌های داخلی و خارجی است، گفت: در فضای رقابتی انتخابات، دو رویکرد مدیریتی در معرض انتخاب مردم قرار گرفت و ملت در نهایت برنامه‌ها و رویکرد دکتر پزشکیان را برگزیدند، لذا این انتخاب نشان داد مردم همچنان به سازوکارهای قانونی و اصلاح امور از مسیر صندوق رأی اعتماد دارند.

معاون سیاسی استانداری گیلان با اشاره به آغاز مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا با اجازه رهبر معظم انقلاب، بیان کرد: این مذاکرات پیام روشن نظام را درباره حل مسائل از مسیر گفت‌وگو مخابره کرد و در داخل نیز امیدواری مردم نسبت به رفع مشکلات ناشی از تحریم‌ها را افزایش داد.

به گفته باقری، در آستانه برگزاری ششمین دور مذاکرات، با ترور شهید اسماعیل هنیه توسط رژیم صهیونیستی، شرایط کشور از حالت عادی خارج شد و بار سنگین جدیدی بر دوش دولت گذاشته شد؛ با این حال تدابیر رهبری و مدیریت دولت موجب شد کشور از مرحله حساس حمله نظامی رژیم صهیونیستی نیز به سلامت عبور کند.

وی با اشاره به هم‌زمانی بحران‌های داخلی همچون ناترازی‌ها، کمبود منابع، کاهش بارندگی‌ها، آلودگی هوا و شیوع بیماری‌ها، تصریح کرد: دولت با وجود این حجم از مشکلات، با جدیت در میدان است و از حمایت کامل رهبر معظم انقلاب برخوردار است.

معاون سیاسی استانداری گیلان تصریح کرد: در سطح استان نیز با برنامه‌ریزی‌های دکتر هادی حق‌شناس استاندار گیلان، علیرغم محدودیت شدید منابع، وضعیت استان به‌مراتب بهتر از سال‌های گذشته است.

باقری با اشاره به رشد قابل‌توجه پروژه‌های عمرانی و اقتصادی افزود: تنها در هفته دولت امسال، ۲۰ همت پروژه در استان افتتاح و به بهره‌برداری رسید که این میزان برابر با مجموع اعتبارات عمرانی و اقتصادی هفته دولت و دهه‌فجر در دوره‌های گذشته است.

وی با تأکید بر اینکه روابط‌عمومی‌ها پل ارتباطی میان دولت و مردم هستند، گفت: انتظار داریم شما عزیزان خدمات دولت و دستگاه‌های اجرایی را با دقت و شفافیت برای مردم تبیین کنید و بازخورد افکار عمومی را نیز بدون کم‌وکاست منتقل کنید تا سیاست‌گذاری‌ها بر اساس واقعیت‌های جامعه انجام شود.

معاون سیاسی امنیتی استانداری گیلان با اشاره به تلاش دشمن برای ایجاد جنگ روانی علیه نظام جمهوری اسلامی تصریح کرد: دشمن وقتی در ایجاد شکاف میان مردم و نظام ناکام ماند و مشاهده کرد ملت ایران علی‌رغم همه مشکلات پای کشور ایستاده‌اند، امروز با شایعه‌پراکنی و القای ناکارآمدی به‌دنبال تخریب اعتماد عمومی است.

باقری افزود: وظیفه ما و شماست که با اطلاع‌رسانی درست، شفاف‌سازی و بیان خدمات انجام‌شده، آرامش فکری و امید اجتماعی را تقویت کنیم و اجازه ندهیم جنگ روانی دشمن بر ذهن مردم اثر بگذارد.

وی با اشاره به اینکه انتخابات یکی از ارکان اصلی مردم‌سالاری در جمهوری اسلامی است، اظهار کرد: پس از انقلاب، تقریباً هر سال کشور شاهد یک انتخابات بوده که نشان‌دهنده باور نظام به حق حاکمیت مردم بر سرنوشت خویش است.

معاون سیاسی امنیتی استانداری گیلان افزود: انتخابات شوراهای اسلامی پیشِ‌رو یکی از مهم‌ترین انتخابات در مسیر تقویت دیپلماسی محلی است و دولت بر اساس چهار اصل سلامت، مشارکت، رقابت و امنیت مصمم است آن را به بهترین شکل برگزار کند.

باقری با بیان اینکه برخی عملکردهای ضعیف شوراها قابل انکار نیست، تصریح کرد: در کنار ضعف‌ها، اقدامات ارزشمند بسیاری از شوراها، دهیاران و شهرداری‌ها نیز باید برای مردم تبیین شود تا امید اجتماعی تقویت و زمینه مشارکت بالا در انتخابات فراهم شود.

وی خطاب به مدیران روابط‌عمومی گفت: شما می‌توانید با شناسایی اقدامات موفق، تبیین خدمات و تشویق مردم به حضور در انتخابات نقشی مؤثر داشته باشید، انتظار داریم با برنامه‌ریزی مناسب، زمینه مشارکت حداکثری مردم در این انتخابات فراهم شود.

معاون سیاسی امنیتی استانداری گیلان با تأکید بر نقش محوری اطلاع‌رسانی در مدیریت افکار عمومی بیان کرد: یکی از مهم‌ترین وظایف روابط‌عمومی‌ها ایجاد پیوند مستحکم میان مردم و حاکمیت است؛ باید دغدغه‌های مردم شناسایی و منعکس شود و در مقابل، اقدامات و خدمات دستگاه‌ها نیز به‌درستی به اطلاع مردم برسد.

باقری با اشاره به اهمیت شکل‌گیری شبکه منسجم اطلاع‌رسانی در گیلان افزود: مدیران روابط‌عمومی فرمانداری‌ها، دستگاه‌های اجرایی و فعالان رسانه باید در یک شبکه واحد و هماهنگ ایفای نقش کنند، لذا هنر روابط‌عمومی‌ها همین است که بتوانند از ظرفیت رسانه‌ها، مدیران و نیروهای محلی برای جریان‌سازی صحیح استفاده کنند.

وی به تجربه موفق پوشش رسانه‌ای سفر استاندار به تالش اشاره کرد و گفت: آن سفر یک برنامه عادی بود اما به‌دلیل اطلاع‌رسانی حرفه‌ای، بازتاب گسترده‌ای در کشور داشت و موجی از امید و انگیزه در میان مردم ایجاد شد، از این رو اگر پوشش داده نمی‌شد، شاید کسی مطلع نمی‌گردید؛ این یعنی نقش روابط‌عمومی در امیدآفرینی کاملاً تعیین‌کننده است.

معاون سیاسی امنیتی استانداری گیلان با بیان اینکه تلاش برای افزایش مشارکت مردم بدون اطلاع‌رسانی درست امکان‌پذیر نیست، تصریح کرد: روابط‌عمومی‌ها نباید فقط در ایام انتخابات فعال شوند. مردم زمانی پای کار می‌آیند که احساس کنند خدمات دولت، دستگاه‌های اجرایی، نهادهای امنیتی، انتظامی و مجموعه حاکمیت دیده و به‌درستی منعکس می‌شود.

باقری افزود: امروز دشمن به‌دنبال ایجاد یأس و ناامیدی در جامعه است و شما خط مقدم مقابله با این جریان هستید. اطلاع‌رسانی دقیق، امیدآفرینی و انتقال صحیح واقعیات، رسالت اصلی روابط‌عمومی‌هاست.

وی با تأکید بر اهمیت مدیریت بحران رسانه‌ای بیان کرد: در بسیاری از موارد یک شایعه ساده می‌تواند آرامش روانی جامعه را بر هم بزند. واکنش سریع و ارایه پاسخ شفاف به رسانه‌های شهرستان، تنها راه جلوگیری از گسترش اخبار نادرست است.

معاون سیاسی امنیتی استانداری گیلان با اشاره به ضرورت پوشش دقیق سفرهای شهرستانی استاندار، فرمانداران و بخشداران تصریح کرد: میز خدمت دولت چهاردهم باید به‌خوبی دیده شود. حضور مدیران کل، معاونان استاندار و مسئولان اجرایی در روستاها برای مردم ایجاد انگیزه می‌کند و روابط‌عمومی‌ها باید این ظرفیت را تقویت کنند.

باقری گفت: کمبود نیروی انسانی از مشکلات جدی روابط‌عمومی‌هاست، اما قانون انتخابات ظرفیت جدیدی ایجاد کرده است؛ وزارت کشور می‌تواند نیروهای متخصص دستگاه‌ها را به‌طور موقت در اختیار روابط‌عمومی‌ها قرار دهد.

وی افزود: کار روابط‌عمومی کاری هنرمندانه، حساس و چندوجهی است و باید از همه ظرفیت‌های موجود برای تقویت آن استفاده کرد. حتی به بهانه انتخابات، می‌توان نیروهای توانمند را جذب و بخشی از بار سنگین اطلاع‌رسانی را مدیریت کرد.

موضوع آنفولانزا در روزهای اخیر بدون نیاز به تعطیلی، با شیطنت برخی رسانه‌ها باعث نگرانی مردم شد

یاسر علیجانی، معاون روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری گیلان، نیز در این جلسه با تأکید بر اهمیت انسجام در شبکه اطلاع‌رسانی استان اظهار کرد: از ابتدای شروع مسئولیتم، به‌طور کامل مشکلات موجود در ساختار ارتباطی دستگاه‌های اجرایی را لمس کردم و می‌دانم که‌عدم سازماندهی مناسب، چطور روند اطلاع‌رسانی را با چالش مواجه می‌کند.

وی با بیان اینکه مدیران روابط‌عمومی شهرستان‌ها دبیر شورای هماهنگی روابط‌عمومی به شمار می‌روند، گفت: اگر این شبکه منسجم به‌درستی سازماندهی شود، قطعاً می‌توانیم به اهداف اطلاع‌رسانی که برای استان ترسیم کرده‌ایم دست پیدا کنیم.

معاون روابط عمومی استانداری گیلان، کمبود نیروی انسانی و تجهیزات را یکی از مشکلات جدی روابط‌عمومی‌های دستگاه‌ها عنوان کرد و افزود: روابط‌عمومی‌ها همزمان چندین مأموریت را در حوزه‌های مختلف به‌ویژه اجتماعی بر عهده دارند و برای ایفای نقش مؤثر در حوزه اطلاع‌رسانی نیازمند تقویت جدی هستند.

علیجانی با اشاره به تأکید وزارت کشور برای تشکیل شبکه اطلاع‌رسانی یکپارچه در استان‌ها تصریح کرد: در شبکه‌ای که وزارت کشور طراحی کرده، فرمانداران، معاونین، بخشداران، دهیاران، شوراها و خبرنگاران باید عضو باشند و این ساختار در گیلان نیز باید هرچه سریع‌تر تکمیل شود. این الگو به ما یک شبکه مویرگی قدرتمند می‌دهد تا ارتباط دستگاه‌ها، رسانه‌ها و افکار عمومی به بهترین شکل برقرار شود.

وی یکی از مهم‌ترین موضوعات پیش‌روی استان را مدیریت بحران در حوزه اطلاع‌رسانی دانست و گفت: اگر پیش‌بینی دقیق از بحران‌ها نداشته باشیم، اخبار غیرشفاف به‌سرعت در رسانه‌ها و فضای مجازی به بحران تبدیل می‌شود. به‌عنوان نمونه، موضوع آنفولانزا در روزهای اخیر بدون نیاز به تعطیلی، با شیطنت برخی رسانه‌ها باعث نگرانی مردم شد؛ در حالی که طبق رصدهای دقیق، استان نیازی به اعمال محدودیت نداشت.

علیجانی ادامه داد: در حوزه انرژی نیز در زمستان با چالش‌هایی مواجه خواهیم شد و بدون همراهی روابط‌عمومی‌ها نمی‌توانیم مدیریت افکار عمومی را به‌درستی انجام دهیم.

معاون روابط عمومی استانداری گیلان در بخش دیگری از سخنان خود به ضرورت آمادگی روابط‌عمومی‌ها برای انتخابات پیش‌رو اشاره کرد و گفت: جدول زمانی انتخابات به دستگاه‌ها اعلام شده و از ۲۸ آذر، هیئت‌های اجرایی تشکیل می‌شود. اکنون در مراحل عملیاتی انتخابات قرار داریم و هماهنگی دقیق روابط‌عمومی‌ها برای اطلاع‌رسانی صحیح و جلوگیری از ایجاد حاشیه ضروری است.

علیجانی همچنین بر لزوم برنامه‌ریزی منسجم برای پوشش رسانه‌ای سفرهای شهرستانی استاندار تأکید کرد و افزود: برخی شهرستان‌ها در سفرهای گذشته حضور نداشتند که این موضوع قابل قبول نیست و حتماً با ابلاغ پروتکل‌های جدید، هماهنگی‌ها در این زمینه افزایش خواهد یافت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها