مرز کوزه‌رش تا دو ماه آینده بازگشایی می‌شود
در راستای همواری مسیر تجارت ایران و ترکیه :

مرز کوزه‌رش تا دو ماه آینده بازگشایی می‌شود

امام جمعه آذربایجان غربی:

عقب‌نشینی دشمن را جسور می‌کند

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌غربی در جمع نمازگزاران ارومیه با انتقاد از سیاست‌های دوگانه آمریکا و کشورهای غربی تأکید کرد که ایران باید هوشیارانه در برابر فشارها بایستد و هرگونه عقب‌نشینی، دشمن را جسور خواهد کرد.
نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌غربی در جمع نمازگزاران ارومیه با انتقاد از سیاست‌های دوگانه آمریکا و کشورهای غربی تأکید کرد که ایران باید هوشیارانه در برابر فشارها بایستد و هرگونه عقب‌نشینی، دشمن را جسور خواهد کرد.
کد خبر: ۱۵۲۹۱۷۵

به گزارش جام جم آنلاین، حجت‌الاسلام و المسلمین سیدمهدی قریشی ظهر جمعه در جمع نمازگزاران ارومیه با اشاره به سیاست‌های دوگانه آمریکا و کشورهای غربی گفت: تمامی رؤسای‌جمهور آمریکا طی دهه‌های گذشته از شعار حقوق بشر به‌عنوان پوششی برای اعمال فشار و پیشبرد اهداف سلطه‌طلبانه خود استفاده کرده‌اند و نمونه آشکار این رفتار دوگانه را امروز می‌توان در غزه مشاهده کرد، جایی که غرب با وجود فجایع انسانی، در کنار رژیم صهیونیستی ایستاده است.

وی افزود: استفاده ابزاری از حقوق بشر، بخشی از رویکرد ثابت غرب است و ایران باید با هوشیاری در برابر این سیاست‌ها بایستد.

حجت‌الاسلام قریشی با اشاره به بیانیه ضدایرانی کشورهای عضو گروه هفت اظهار کرد: این کشورها در حالی ایران را به همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تشویق می‌کنند که چند ماه قبل، هم‌زمان با مذاکرات رسمی، اقدامات خرابکارانه علیه تأسیسات هسته‌ای کشورمان انجام داده و تعدادی از دانشمندان کشورمان را به شهادت رساندند.

وی تأکید کرد: هرگونه عقب‌نشینی در برابر قدرت‌های سلطه‌گر موجب خسارت و جسارت بیشتر دشمن می‌شود. همواره نتیجه مقاومت عزت و پیشرفت بوده است و هرجا عقب‌نشینی شده، دشمن خواسته‌های بیشتری مطرح کرده است.

امام جمعه ارومیه همچنین به تلاش جریان‌های معاند برای کاهش حساسیت جامعه نسبت به ارزش‌های دینی اشاره کرد و گفت: دشمن امروز با استفاده از رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی در تلاش است بنیان‌های فرهنگی جامعه اسلامی را متزلزل کند و نسل جوان را از باورهای دینی دور سازد.

وی اضافه کرد: در این شرایط، وظیفه خانواده‌ها و دستگاه‌های فرهنگی سنگین‌تر از گذشته است و باید با افزایش آگاهی‌بخشی، جامعه را در برابر این موج تخریبی بیمه کرد.

حجت‌الاسلام قریشی با انتقاد از رواج برخی رفتارهای نامتعارف در مراسم‌های دینی و اجتماعی افزود: در برخی مجالس ترحیم، نشانه‌هایی از تجمل‌گرایی و برنامه‌های تقلیدی غربی مشاهده می‌شود؛ رفتارهایی که با ماهیت معنوی و ساده‌زیستانه این مراسم‌ها همخوانی ندارد.

وی با اشاره به انتخابات اخیر عراق بیان کرد: مردم این کشور با مشارکت هوشمندانه خود نشان دادند اجازه دخالت قدرت‌های بیگانه را در تعیین سرنوشت خود نمی‌دهند. همگرایی و استحکام روابط دوستانه بین عراق و کشورمان به نفع جهان اسلام و موجب افزایش ثبات منطقه است.

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌غربی در پایان با قدردانی از مشارکت خیران در مراسم گلریزان استان افزود: این اقدام نیکوکارانه زمینه آزادی ۵۰۰ زندانی جرایم مالی را فراهم کرد که علاوه بر بازگشت بسیاری از سرپرستان خانواده به خانه، نقش قابل توجهی در کاهش آسیب‌های اجتماعی دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها