کشف بیش از ۲۳ هزار داروی غیرمجاز در یزد

با رصد و اقدام هماهنگ پلیس اماکن یزد، بیش از ۲۳ هزار و ۹۰۰ عدد انواع قرص و داروی غیرمجاز از چند عطاری در شهر یزد کشف و هشت واحد صنفی متخلف پلمب شد.
کد خبر: ۱۵۲۸۶۲۶

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد- سرهنگ مجید نعیم‌یاوری، معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس استان یزد، اعلام کرد: در پی دریافت گزارش‌هایی مبنی بر فروش قرص و داروهای غیرمجاز در برخی عطاری‌های شهر یزد، موضوع در دستور کار مأموران پلیس اماکن قرار گرفت. وی افزود: پس از حصول اطمینان از صحت اطلاعات، هماهنگی‌های لازم با مقام قضایی انجام و مجوز بازرسی از واحدهای مورد نظر صادر شد.

به گفته او، مأموران پلیس اماکن با همکاری کارشناسان پلیس مبارزه با مواد مخدر و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی، طی این عملیات بیش از ۲۳ هزار و ۹۰۰ قلم انواع قرص، دارو و اقلام غیرمجاز و ممنوعه را کشف و ضبط کردند.

سرهنگ نعیم‌یاوری با اشاره به تشکیل پرونده برای متخلفان اظهار کرد: در این عملیات هشت عطاری به دلیل عرضه داروهای ممنوعه مهر و موم و مالکان آن‌ها برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند.

وی در پایان از شهروندان خواست هرگونه گزارش مرتبط با فعالیت‌های غیرمجاز واحدهای صنفی را از طریق شماره ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

newsQrCode
برچسب ها: دارو غیرمجاز پلیس
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها