به گزارش جام جم آنلاین، اتحادیه طلا و جواهر تهران بهای شمش طلا را برای معاملات روز یکشنبه ۴۰۰۳ دلار در هر اونس اعلام کرد و به دنبال آن هر گرم طلای ۱۸ عیار ۱۰ میلیون و ۵۱۹ هزار و ۹۰۰ تومان و هر گرم طلای ۲۴ عیار ۱۴ میلیون و ۲۵ هزار تومان اعلام قیمت شد که طلای ۱۸ عیار حدود ۱۴ هزار تومان و هر گرم طلای ۲۴ عیار ۱۹ هزار تومان نسبت به دیروز افزایش قیمت داشت.
در بازار مسکوکات طلا هر قطعه سکه تمام طرح جدید ۱۱۱ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان، هر سکه تمام طرح قدیم ۱۰۴ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان و نیم سکه ۵۸ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان به فروش رفت که طرح جدید ۳۲۲ هزار تومان، طرح قدیم ۲۱۱ هزار تومان و نیم سکه ۵۲۹ هزار تومان نسبت به روز گذشته رشد کرد.
همچنین معامله گران هر ربع سکه ۳۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان و سکه گرمی ۱۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان داد و ستد کردند که نسبت به دیروز ۱۶۶ هزار تومان در ربع سکه و ۶۲ هزار تومان در سکه گرمی رشد قیمت ثبت شد.

آخرین تحولات بازار ارز
امروز در مرکز مبادله ارز و طلای ایران هر اسکناس دلار آمریکا ۷۲ هزار و ۷۲۲ تومان، هر یورو ۸۴ هزار و ۲۸۸ تومان و درهم امارات ۱۹ هزار و ۸۰۱ تومان به فروش رفت و در بازار حوالجات نیز هر دلار آمریکا ۷۰ هزار و ۶۰۳ تومان، یورو ۸۱ هزار و ۸۳۳ تومان و درهم امارات ۱۹ هزار و ۲۲۵ تومان بین بازرگانان داد و ستد شد.
در بازار غیررسمی ارز هر دلار آمریکا ۱۰۸ هزار و ۵۰۰ تومان و هر تتر در بازار ارز دیجیتال ۱۰۸ هزار و ۹۰۰ تومان معامله شد.

در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد