
جام جم آنلاین؛ احسان سهیلی ؛ از وقوع یک سانحه رانندگی مرگبار در محور کرمانشاه – بیستون خبر داد و اظهار داشت: ساعت ۲:۴۵ بامداد شنبه، دهم آبانماه، انحراف یک دستگاه خودروی سواری زانتیا از مسیر اصلی به ستاد فرماندهی سازمان آتشنشانی کرمانشاه گزارش شد.
وی با بیان اینکه بلافاصله نیروهای امدادی برای انجام عملیات نجات اعزام شدند، گفت: آتشنشانان از ایستگاههای شماره ۵ و ۷ در کوتاهترین زمان ممکن به محل حادثه رسیدند و پس از ایمنسازی محیط، عملیات امدادرسانی را آغاز کردند؛ اقدامات لازم برای جلوگیری از بروز حوادث ثانویه و کنترل شرایط محیط نیز انجام شد.
مدیر روابطعمومی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی استان کرمانشاه افزود: متأسفانه در این حادثه سه نفر از سرنشینان خودروی زانتیا جان خود را از دست دادند و یک نفر دیگر نیز بهشدت مجروح شد؛ مصدوم حادثه پس از دریافت خدمات اولیه توسط نیروهای امدادی، به منظور ادامه درمان به مراکز درمانی منتقل شد.
سهیلی ضمن ابراز تأسف از وقوع این سانحه تلخ تصریح کرد: علت دقیق بروز این حادثه رانندگی توسط کارشناسان پلیس راهنمایی و رانندگی در دست بررسی است.
وی از رانندگان خواست ضمن رعایت سرعت مطمئنه، از رانندگی در شرایط خستگی و خوابآلودگی بهویژه در ساعات پایانی شب خودداری کنند تا شاهد بروز چنین حوادث ناگواری نباشیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر منوچهر متکی در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه جامجم ضمن تحلیل دشمنیهای اخیر آمریکا و تروئیکای اروپایی مطرح کرد:
گپوگفت خبرنگار جامجم با قصهنویس رادیو و «چشم شب روشن» تلویزیون که مدتی است از رسانه کناره گرفته است
رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) در گفتوگو با روزنامه «جامجم» خبر داد