
مسابقات کبدی پسران هفتمین دوره المپیاد استعدادهای برتر کشور با حضور ۳۳۰ ورزشکار از ۲۲ استان، در سالن ششهزار نفری جهانپهلوان حسین رضازاده اردبیل آغاز شد. این مسابقات تا ۴ آبانماه ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت.
مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل در آیین افتتاح این رقابتها گفت: در این دوره از مسابقات، ۳۳۰ ورزشکار از ۲۲ استان کشور حضور دارند و رقابتها در سطحی بالا و با شور و نشاط خاصی در حال برگزاری است.
عوض نخست افزود: در این دوره، نماینده وزارت ورزش و جوانان و نماینده فرهنگی فدراسیون کبدی نیز به عنوان ناظر در رقابتها حضور دارند.
وی با بیان اینکه ۴۰ داور وظیفه قضاوت مسابقات را بر عهده دارند، تصریح کرد: ۳۰ نفر نیز به عنوان عوامل اجرایی در برگزاری این رویداد مشارکت دارند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل گفت: در مجموع استان اردبیل میزبان ۴۶۶ نفر شامل ورزشکاران، مربیان، سرپرستان تیمها، داوران، ناظران و عوامل اجرایی است.
گفتنی است مسابقات کبدی پسران المپیاد استعدادهای برتر کشور با هدف شناسایی استعدادهای برتر این رشته و پرورش قهرمانان آینده ورزش کشور برگزار میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
فیلمساز بوشهری معتقد است سینمای ماندگار، بازتابی از ملاقات انسان با خویشتنِ خویش و سیر درونی اوست.