با تعمیر فوری خط اصلی آبرسانی صورت گرفت؛

بازگشت آبرسانی پایدار به ۵۰۰ خانوار در مسجدسلیمان

مدیرعامل آبفا خوزستان:

سلامت آب شرب مردم اولویت آبفا خوزستان است

سلامت آب شرب مردم اولویت آبفا خوزستان است
مدیرعامل شرکت آبفا خوزستان از انجام بیش از ۲۰۷ هزار آزمایش تخصصی برای کنترل کیفیت آب و فاضلاب در نیمه اول امسال خبر داد و گفت: سلامت آب شرب مردم و مطابق با استاندارد‌های ملی، اولویت اصلی و مهم این شرکت است.
کد خبر: ۱۵۲۲۷۷۳

جام جم آنلاین - خوزستان، صابر علیدادی پیش ازظهر امروز سه شنبه بیان کرد: آمار آزمایش‌های انجام‌شده شامل ۱۹۱ هزار و ۳۸۱ آزمون کلرسنجی، ۲هزار و ۸۲۰ آزمون میکروبی، ۱۹۲ آزمون کلستریدیوم، ۱۳ هزار و ۲۰۰ آزمون فیزیکی و شیمیایی، ۳۲۰ آزمون فاضلاب و ۶۴ آزمون ویژه برای سنجش و کنترل کیفیت آب و فاضلاب بوده است.

 

وی خاطرنشان کرد: دامنه این پایش کیفی، تمامی مراحل از منابع آب زیرزمینی و سطحی، خطوط انتقال، چاه‌ها، مخازن ذخیره و شبکه توزیع آب تا خروجی تصفیه‌خانه‌های فاضلاب را پوشش می‌دهد

 

مدیرعامل شرکت آبفا خوزستان تصریح کرد: هدف ما تنها رساندن آب به دست مردم نیست، بلکه تحویل آبی سالم، مطابق با استاندارد و عاری از هرگونه آلودگی میکروبی است، دستیابی به این نتیجه، مرهون ارتباط منسجم با مراکز بهداشت، پایبندی به استاندارد‌های دقیق آزمایشگاهی و بهره‌گیری از کارشناسان مجرب و تجهیزات تخصصی است.

newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها