طرح ترامپ مملو از تله است
کتائب حزب‌ الله عراق:

طرح ترامپ مملو از تله است

وزارت خارجه یمن: از همه مواضع حماس در دفاع از مردم فلسطین حمایت می‌کنیم

وزارت خارجه یمن در خصوص موافقت مشروط حماس با طرح ترامپ، بر حمایت صنعا از تمام مواضع این جنبش و سایر گروه‌های فلسطینی در دفاع از حقوق مردم فلسطین تأکید کرد.
وزارت خارجه یمن در خصوص موافقت مشروط حماس با طرح ترامپ، بر حمایت صنعا از تمام مواضع این جنبش و سایر گروه‌های فلسطینی در دفاع از حقوق مردم فلسطین تأکید کرد.
کد خبر: ۱۵۲۱۳۵۰

به گزارش جام جم آنلاین، وزارت امور خارجه یمن در صنعا امروز در بیانیه‌ای اعلام کرد یمن در تمام مواضع حماس و سایر گروه‌های فلسطینی علیه دشمن و در دفاع از حقوق مردم فلسطین، در کنار آنها ایستاده است.

در این بیانیه همچنین آمده است: دشمن صهیونیستی در دستیابی به اهدافش در از بین بردن مقاومت، آواره کردن مردم غزه و نابودی آرمان فلسطین شکست خورده است.

وزارتخانه یادشده افزود: ما بار دیگر بر مواضع ثابت صنعا در حمایت از مردم فلسطین در غزه، مقاومت شجاعانه آنها و آرمان عادلانه‌شان تأکید می‌کنیم.

پیش از این، «محمد الفرح» عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن در پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس»، پاسخ جنبش حماس به طرح آتش‌ بس پیشنهادی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا را مسئولانه و نشان‌دهنده تلاش برای توقف تجاوز، رفع محاصره، تسهیل تبادل اسرا و حفظ وحدت مردم فلسطین دانست.

وی افزود: پاسخ حماس واقع‌گرایانه، قابل اجرا و منعطف است و آمادگی این جنبش برای پذیرش راه‌حل‌های سیاسی را نشان می‌دهد.

در همین راستا، «محمد علی الحوثی» عضو شورای عالی سیاسی یمن نیز در واکنشی جداگانه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ترامپ نه میانجی، بلکه طرفی در تجاوز به غزه است و آشکارا در خدمت رژیم صهیونیستی عمل می‌کند.

الحوثی افزود: تهدید‌های ترامپ نوعی باج‌خواهی برای اجرای خواسته‌های رژیمی است که نخست‌وزیر آن، «بنیامین نتانیاهو» با صراحت اعلام کرده است که اهداف طرح ترامپ با منافع اسرائیل هم‌راستا است.

حزب‌ الله لبنان هم امروز (یکشنبه) با انتشار بیانیه‌ای رسمی از تصمیم جنبش مقاومت اسلامی حماس در مشورت و هماهنگی با سایر گروه‌های فلسطینی در قبال طرح رئیس جمهور آمریکا برای توقف جنگ در نوار غزه حمایت کرد.

جنبش حماس جمعه شب با صدور بیانیه‌ای رسمی، با اصول کلی طرح آتش‌بس به صورت مشروط موافقت کرد و خواستار مذاکرات درباره جزئیات آن شد.

این موضع‌گیری با استقبال برخی طرف‌های منطقه‌ای از جمله مصر، قطر و انصارالله یمن همراه بود و امید‌ها برای توقف جنگ و آغاز روند بازسازی غزه را افزایش داد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها