هاشمی رفسنجانی در دیدارخانواده های شهدای هفتم تیر:

مصادره شهداء، ظلم نابخشودنی است

تجدید میثاق نماینده معین وزیر آموزش‌وپرورش و مسئولان آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد با شهدا در روز اول مهر

همزمان با آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۵، امیر مهردادی نماینده وزیر آموزش‌وپرورش در کهگیلویه و بویراحمد به همراه ایوب رضایی مدیرکل آموزش‌وپرورش استان و جمعی از معاونان و مسئولان ستادی با حضور در گلزار شهدای یاسوج، با آرمان‌های شهیدان انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.
کد خبر: ۱۵۱۹۴۴۷
نویسنده علی زاده

در این آیین معنوی که روز اول مهر برگزار شد، حاضران با قرائت فاتحه و نثار گل بر مزار شهیدان، یاد و خاطره ایثارگران را گرامی داشتند و بر تداوم راه آنان در عرصه تعلیم و تربیت نسل آینده تأکید کردند.

امیر مهردادی در حاشیه این مراسم با بیان اینکه مدرسه و تعلیم‌وتربیت تداوم‌بخش راه شهداست، گفت: امروز جامعه بیش از هر زمان دیگر به تربیت نسلی مؤمن، انقلابی و دانا نیاز دارد و آموزش‌وپرورش باید با الهام از فرهنگ ایثار و شهادت، در مسیر تحقق این هدف گام بردارد.

وی افزود: تجدید میثاق با شهدا در نخستین روز سال تحصیلی یادآور مسئولیت سنگین فرهنگیان در پرورش فرزندان این سرزمین است؛ مسئولیتی که باید با تعهد، تلاش و همدلی به بهترین شکل به انجام برسد.

گفتنی است این مراسم بخشی از برنامه‌های فرهنگی آموزش‌وپرورش کهگیلویه و بویراحمد در آغاز سال تحصیلی جدید است که با حضور مسئولان و فرهنگیان برگزار شد.

newsQrCode
برچسب ها: شهداء تعهد تلاش
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها