مدیر خدمات شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون خبر داد:

حضور فعال نفت و گاز مارون در خدمت رسانی به زوار اربعین

مدیر خدمات شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون ضمن تسلیت اربعین شهادت حضرت سید الشهدا (ع) اعلام کرد که این شرکت خدمات خود در قالب تامین اقلام خوراکی، آب آشامیدنی و یخ به ارزش ۶۰ میلیارد ریال به زوار اربعین حسینی در پایانه‌های مرزی چذابه، شلمچه و ایلام ارائه داده است.
کد خبر: ۱۵۱۴۴۷۰

جام جم آنلاین - خوزستان، سیاوش سهرابی مقدم با بیان اینکه مشارکت در خدمت رسانی به زوار اربعین افتخاری بزرگ در کارنامه این شرکت در حوزه عمل به مسئولیت‌های اجتماعی به شمار می‌آید، گفت: ۳۰ نفر از کارکنان این شرکت نیز با حضور شبانه روزی در پایانه مرزی چذابه در ارائه خدمت به زائران نجف اشرف و کربلای معلا مشارکت داشتند.

وی افزود: شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون در حمایت لجستیکی (بویژه ایاب و ذهاب زوار) حضوری فعالانه داشته و قرار است تا چند روز پس از پایان رویداد جهانی اربعین نیز به زوار خدمات ارائه دهد.

مدیر خدمات شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون با تاکید بر اینکه تمامی کمک‌ها با هماهنگی و مکاتبات ستاد‌های اربعین وزارت نفت، شرکت ملی نفت ایران، مناطق نفت خیز جنوب و استانداری خوزستان بوده است، به پشتیبانی از مواکب مردمی برپاشده در شهر‌ها و روستا‌های حوزه عملیاتی این شرکت نیز اشاره کرد و اظهار داشت: با دستور و حمایت‌های مدیر عامل شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون، خدماتی در قالب تامین مواد پذیرایی و تبلیغات محیطی نیز به این مواکب ارائه شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها