به گزارش جام جم آنلاین، اسماعیل بقایی پنجشنبه شب ۲۶ تیر ۱۴۰۴ گفت: بهرغم تکرار ادعاها علیه ایران در خصوص این پرونده طی ۱۸ سال گذشته، مقامهای آمریکایی همواره از ارائه هرگونه مدرک و سند معتبری مبنی بر ورود این فرد به مرزهای ایران یا وقوع حادثهای برای وی در ایران طفره رفته و صرفاً اتهامهای قبلی را تکرار کردهاند.
سخنگوی وزارت امور خارجه اتهامزنی به شهروندان ایرانی را اقدامی کلیشهای از سوی آمریکا برای طفرهرفتن از پاسخگویی به افکار عمومی این کشور در مورد واقعیتهای مرتبط با این پرونده دانست و با رد هرگونه دخالت یا اطلاع ایران درباره این موضوع، تحریم و تهدید شهروندان ایرانی به این بهانه را اقدامی خودسرانه، غیرقانونی و ناموجه خواند که مغایر با اصول و موازین حقوق بینالملل بهویژه قواعد حقوق بشری است و دولت آمریکا باید بهخاطر این رفتار قانونشکنانه پاسخگو باشد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد