مدیرکل امور مالیاتی استان البرز اعلام کرد:

شناسایی فرار مالیاتی ۱۴۱ میلیارد تومانی در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی

مدیرکل امور مالیاتی استان البرز از شناسایی فرار مالیاتی یک شخص حقوقی فعال در زمینه تولید و فروش محصولات آرایشی و بهداشتی در استان البرز خبر داد.
مدیرکل امور مالیاتی استان البرز از شناسایی فرار مالیاتی یک شخص حقوقی فعال در زمینه تولید و فروش محصولات آرایشی و بهداشتی در استان البرز خبر داد.
کد خبر: ۱۵۱۰۱۵۸

به گزارش جام جم البرز، رضا برهانی نیا مدیرکل امور مالیاتی استان البرز در خصوص مصادیق فرار مالیاتی در اداره کل امور مالیاتی استان البرز گفت: در راستای اجرای بازرسی مالیاتی موضوع ماده (۱۸۱) قانون مالیات‌های مستقیم از محل فعالیت اقتصادی یک مؤدی فعال در زمینه تولید و فروش محصولات آرایشی و بهداشتی در استان البرز، پس از بررسی اطلاعات، مدارک و مستندات به دست آمده از اجرای بازرسی فوق، فرار مالیاتی فرد مذکور در سنوات ۱۳۹۸، ۱۳۹۹، ۱۴۰۰ و ۱۴۰۲ به میزان ۱۴۱ میلیارد تومان (اصل مالیات و جرائم متعلق غیر قابل بخشودگی) شناسایی شده است.
وی تصریح کرد: با توجه به مستندات یاد شده، مؤدی فوق نسبت به اوراق مالیاتی صادره در سال‌های مذکور تمکین کرده و مالیات‌های مطالبه شده به قطعیت رسیده است. همچنین تاکنون بالغ بر ۲۰% بدهی مالیاتی قطعی شده به صورت نقد، وصول و به حساب درآمد‌های مالیاتی کشور نزد خزانه واریز شده است.
برهانی نیا خاطرنشان کرد: اقدامات لازم در راستای وصول الباقی مالیات متعلقه با رعایت موازین قانونی در حال انجام و پیگیری است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها