معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فارس؛

مشکل تامین سوخت نداریم

شهروندان گچساران؛

مراقب جنگ روانی رسانه‌های معاند هستیم

مراقب جنگ روانی رسانه‌های معاند هستیم
شهروندان گچساران با تاکید بر پیگیری اخبار از منابع رسمی و معتبر گفتند، نسبت به اخبار با منابع ناشناس بی تفاوت بوده و مراقب جنگ روانی رسانه‌های معاند هستیم و از بازنشر آن در شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی خودداری می‌کنیم.
کد خبر: ۱۵۰۹۴۷۵

به گزارش جام‌جم‌آنلاین از ایرنا، شهروندان گچساران با اشاره به اهمیت تشخیص اخبار صحیح از اخبار کذب در فضای مجازی، تأکید کردند: دشمنان نظام با بهره‌گیری از رسانه‌های معاند و انتشار اخبار نادرست، به‌دنبال دلسرد کردن مردم و تضعیف روحیه عمومی هستند.

آنها با بیان اینکه هدف اصلی دشمن از این جنگ رسانه‌ای، تأخیر در روند پیشرفت کشور است، افزود: در شرایط کنونی، آگاهی‌بخشی و جهاد تبیین یک وظیفه عمومی است و باید با هوشمندی، اخبار صحیح را از منابع رسمی دریافت و از بازنشر شایعات خودداری کرد.

شهروندان گچساران رسانه‌های داخلی ازجمله رسانه ملی و اپلیکیشن‌های داخلی ازجمله روبیکا را منابع معتبر برای دریافت اخبار دانست و تصریح کرد: مراجعه به این منابع نقش مهمی در جلوگیری از التهاب و اضطراب اجتماعی دارد.

آنها با اشاره به تجربه جنگ ۱۲روزه و ناکامی دشمن در عرصه نظامی، گفت: دشمن پس از شکست در جنگ سخت، اکنون از طریق جنگ نرم و عملیات روانی تلاش می‌کند باور‌های مردم را هدف قرار دهد.

newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها