فعالیت بی وقفه 120 پاکبان در بافت تاریخی یزد در ایام محرم

یزد- معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری یزد از فعالیت بی وقفه 120 پاکبان در ایام محرم در بافت تاریخی شهر دارالعباده خبر داد.
کد خبر: ۱۵۰۹۴۶۵

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، حمیدرضا رحیم دل ضمن تسلیت ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) اظهار داشت: مدیریت شهری مانند سال‌های گذشته در ایام عزاداری در کنار شهروندان حضور داشته و آمادگی کامل را برای خدمات رسانی در مواردی نظیر پوشش خدمات آتش نشانی و ایمنی، بهداشت و نظافت مجالس عزاداری در حسینیه‌ها و تکایا و همچنین نظارت بر مواکب سطح شهر در دستور کار قرار داده است.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری یزد تصریح کرد: با توجه به برگزاری مجالس متعدد عزاداری در سطح شهر یزد، هر شب تعداد ۱۰ دستگاه خودروی عملیاتی آتش نشانی در مجاورت اماکن مذهبی پرتردد و برخی از مجالس سوگواری سید و سالار شهیدان، برای پیشگیری و خدمات رسانی مطلوب به شهروندان مستقر هستند.

 رحیم دل افزود: با توجه به تراکم مجالس در بافت تاریخی تعداد ۱۲۰  نفر پاکبان در دو شیفت صبح و عصر به همراه دو دستگاه خودرو شست و شو برای نظافت و آماده سازی مجالس عزاداری اعم از حسینیه‌ها و تکایا خدمات رسانی می نمایند.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری یزد با بیان این که در این ایام به جهت توزیع گسترده نذورات و نوشیدنی توسط هیئت ها و ایستگاه های صلواتی، حجم تولیدِ زباله افزایش محسوسی دارد و فشار کاری پاکبانان خدوم را مضاعف می نماید از شهروندان و مسئولان محترم تکایا و هیئت مذهبی خواست؛ با مشارکت و همدلی و همکاری، پاکبانان شریف را برای جمع آوری پسماندهای رها شده یاری نمایند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها