
به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین از بیرجند ، سيد حميد پورمحمدی، معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان برنامه و بودجه كشور طی حكمی علی بهدانی را كه پيش از اين سرپرست اين سازمان بود، به عنوان رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزی استان خراسان جنوبی منصوب كرد.
در بخشي از اين حكم آمده است:اميد است با اتكال به خداوند متعال و در چارچوب قانون اساسي، اهداف سند چشم انداز، سياستهاي ابلاغي مقام معظم رهبری، برنامه هفتم پيشرفت، رعايت منشور اخلاقي كارگزاران دولت وفاق ملي و با اتخاذ تدابير مناسب در انجام ماموريت هاي محوله موفق و مويد باشيد.
بهدانی دانش آموخته دكتري مديريت دولتی است و سوابقي از قبيل : كارشناس بودجه، رئيس گروه بودجه، معاون هماهنگي برنامه و بودجه سازمان ، مديركل امور اداری و مالی استانداری و سرپرستی سازمان مديريت و برنامه ريزی استان خراسان جنوبی” را در كارنامه خود دارد.
جام جم آنلاین انتصاب شایسته آقای دکتر بهدانی را که از مدیران توانمند و با تجربه استان می باشند را تبریک عرض نموده وسربلندی وموفقیت روز افزون را آرزو دارد.
انتهای پیام/
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
امیدعلی مسعودی معقتد است در سنت شیعی، گریه یکی از ابزارهای مهم انتقال معنا و حفظ هویت دینی بوده است
در گفتوگو با رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت بررسی شد
«جامجم آنلاین» در گفتوگو با دکتر مینو محرز، متخصص بیماریهای عفونی و گرمسیری بررسی کرد