دستور قاضی فدرال آمریکا برای جلوگیری از اقدامات مهاجرتی ترامپ

قاضی دادگاه فدرال در سان‌فرانسیسکو، با صدور حکمی مانع از اقدام دولت ترامپ در بی‌اعتبار کردن مدارک کاری و اقامتی حدود ۵۰۰۰ مهاجر ونزوئلایی شد.
قاضی دادگاه فدرال در سان‌فرانسیسکو، با صدور حکمی مانع از اقدام دولت ترامپ در بی‌اعتبار کردن مدارک کاری و اقامتی حدود ۵۰۰۰ مهاجر ونزوئلایی شد.
کد خبر: ۱۵۰۵۵۶۶

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از رویترز، در پی تصمیم دیوان عالی آمریکا مبنی بر اجازه پایان یافتن برنامه حمایت موقت از مهاجران ونزوئلایی، قاضی «ادوارد چن» از دادگاه منطقه‌ای سان‌فرانسیسکو، با صدور حکمی، دستور لغو اسناد قانونی حدود ۵۰۰۰ مهاجر ونزوئلایی را که از حمایت قانونی موقت برخوردار بودند، غیرقانونی دانست.

این اسناد، از جمله مجوزهای کار، در آخرین روزهای دولت جو بایدن صادر شده بودند، زمانی که وزارت امنیت داخلی آمریکا حمایت موقت از این گروه را تا اکتبر ۲۰۲۶ (مهر ۱۴۰۵) تمدید کرد. «اما کریستی نوم» وزیر امنیت داخلی در دولت ترامپ، در ماه فوریه دستور به لغو این اسناد داد.

قاضی چن در حکم خود تصریح کرد که هیچ ماده‌ای در قانون وضعیت حفاظت‌شده موقت، به وزیر اجازه لغو اسناد صادرشده را نمی‌دهد.

وی همچنین خاطرنشان کرد که ثابت شده است که حضور این مهاجران نه تهدیدی برای امنیت ملی محسوب می‌شود و نه فشاری بر اقتصاد.

این تصمیم قضایی در حالی صادر شد که در پرونده‌ای جداگانه، دیوان عالی آمریکا روز جمعه مجوز پایان برنامه مهاجرتی «پاروول» برای بیش از ۵۰۰ هزار مهاجر ونزوئلایی، کوبایی، هائیتی و نیکاراگوئه‌ای را صادر کرده بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها