به گزارش جام جم آنلاین همدان، میثم مطهری موید اظهار داشت: در بازرسی بهینه سازی مصرف برق ویژه واحدهای صنفی و واحدهای تجاری که توسط بازرسان اتاق اصناف و مدیران ارشد توزیع برق شهر همدان در حال انجام بوده ، مشترکانی که الگوی مصرف را رعایت نکنند، تذکر کتبی میگیرند.
سرپرست مدیریت بازرسی و نظارت بر اصناف همدان با تاکید بر ضرورت مدیریت مصرف برق در بخش مشترکان تجاری و صنفی، افزود: قسمت عمده این مشترکان، واحدهای تجاری هستند که اکیپهای بازرسی ویژه ای برای نظارت بر مصرف صحیح و پیشگیری از اسراف برق آماده شده است.
وی بیان کرد: طی روزهای آتی با توجه به افزایش دمای هوا این مدیریت نظارت خود را بر عملکرد تمامی واحدهای صنفی سطح شهر افزایش داده و در صورت عدم همکاری واحدهای پر مصرف مجبور به قطع برق آن ها خواهد شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد