شهردار در جمع بازیکنان پرسپولیس برازجان؛

برای شادی مردم و سربلندی دیارمان با تمام توان بجنگید

باید افکار عمومی را مطّلع کرد؛

پیام تبریک شهردار برازجان به مناسبت روز روابط عمومی و ارتباطات

پیام تبریک شهردار برازجان به مناسبت روز روابط عمومی و ارتباطات
بنده معتقد به خبررسانی و اطّلاع‌ رسانی هستم. باید افکار عمومی را مطّلع کرد و اطّلاع رسانىِ صحیح و درست انجام داد، لیکن اطّلاع‌ رسانىِ به هنگام، به جا و به شکل متین و صحیح. (رهبر معظم انقلاب)
کد خبر: ۱۵۰۳۶۲۹

به نام خدا

۲۷ اردیبهشت‌ماه، روز "روابط عمومی و ارتباطات"، فرصتی شایسته برای قدردانی از تلاشگران گمنامی است که با صداقت، خلاقیت و تعهد، پل ارتباطی میان مردم و مجموعه‌های خدمت‌رسان هستند.

روابط عمومی، قلب تپنده هر سازمان و آیینه‌ تمام‌نمای عملکرد آن در نگاه مردم است. بدون شک موفقیت و اعتماد عمومی در گرو عملکرد صادقانه و ارتباط سازنده‌ است که به همت مدیران و کارشناسان روابط عمومی تحقق می‌یابد.

ضمن گرامیداشت این روز ارزشمند، از تلاش‌های دلسوزانه و حرفه‌ای تمامی فعالان حوزه روابط عمومی، به‌ویژه همکاران پرتلاش در شهرداری برازجان، صمیمانه تقدیر و تشکر می‌نمایم و برای همه شما عزیزان، سلامتی، سربلندی و توفیق روزافزون آرزومندم.

مرتضی قدوسی

شهردار برازجان

۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها