طرح گلخانه ۵۰۰ هکتاری در شهرستان اردبیل اجرایی می شود

فرماندار اردبیل در جلسه با رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان و رئیس جهاد کشاورزی شهرستان اردبیل با اشاره به برنامه ریزی برای راه اندازی طرح گلخانه ۵۰۰ هکتاری درشهرستان اردبیل گفت: زمین این طرح در حال تامین بوده و با اختصاص اعتبارات این طرح اجرایی می شود.
کد خبر: ۱۵۰۳۲۷۵

فرزاد قلندری بر توسعه گلخانه باتوجه به ظرفیت شهرستان اردبیل تاکید کرد و افزود: دراین راستا علاوه بر جذب اعتبارات شهرستان، استان وملی از ظرفیت سرمایه گذاران بخش خصوصی هم استفاده می شود.

وی يادآور شد: نیاز است در واگذاری زمین برای اجرای طرح های کشاورزی و گلخانه توسط دستگاه های متولی تسهیل شود تا روند اجرای پروژه ها شتاب گیرد.

فرماندار اردبیل با اشاره به نیاز شهرستان به شهرک صنعتی به ویژه درحوزه کشاورزی تشريح كرد: پیگیر تامین زمین برای این شهرک هستیم تا سرمایه گذاران را هم به این حوزه برای ارتقای تولید و توسعه صنایع تبدیلی جذب کنیم.

علی حسین احدی عالی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان هم از برنامه ریزی برای جذب اعتبارات ملی برای توسعه بخش کشاورزی شهرستان اردبیل خبرداد وگفت: شهرستان اردبیل یکی از قطب های مهم  کشاورزی بوده که نیاز است برای شکوفایی ظرفیت های کشاورزی شهرستان اقدامات عملی صورت گیرد.

وی با اشاره به آمادگی و حمایت همه جانبه برای راه اندازی گلخانه 500 هکتاری در شهرستان اردبیل تصريح كرد: زمین این طرح و اعتبارات لازم هم تامین می شود.

احدی عالی ادامه داد: زمینه سرمایه گذاری بخش خصوصی هم در حوزه کشاورزی شهرستان اردبیل هم تسهیل می شود.

سیاوش نیرومند رئیس جهاد کشاورزی شهرستان اردبیل هم از روند اجرا و وضعیت پروژه های شهرستان اردبیل گزارشی ارائه داد.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها