بلاتکلیفی ۱۰میلیارد تومان اعتبار احداث شیرخوارگاه در کردستان

مدیرکل بهزیستی استان کردستان، گفت: ۱۰ میلیارد تومان اعتبار برای احداث شیرخوارگاه در سنندج تخصیص یافته، اما به‌خاطر عدم‌ همکاری راه‌وشهرسازی در واگذاری زمین رها شده است.
کد خبر: ۱۵۰۳۱۱۲
نویسنده سیددارا سیدعباسی

جام جم آنلاین، حسین رسولی صبح امروز در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان استان که در سالن شهدای گمنام استانداری کردستان برگزار شد، از برگزاری برنامه‌های متنوع ویژه هفته ازدواج و جوانی جمعیت خبر داد و اظهار کرد: برگزاری کارگا‌های‌های ازدواج پیش از ازدواج و مشاوره رایگان در مراکز مشاوره دولتی و خصوصی تحت نظارت بهزیستی با اولویت مناطق حاشیه‌نشین از جمله خدمات بهزیستی در استان است.

مدیرکل بهزیستی استان کردستان از اهدای 62 سری جهیزیه در استان خبر داد و گفت: آمادگی برپایی ایستگاه مشاوره ازدواج در روز همایش پیادا‌روی خانوادگی در سنندج را داریم.

وی خواستار حمایت دستگاه‌ها از راه‌اندازی مراکز شیرخوارگاه‌ها تصریح کرد: در سفر شهید رئیس‌ جمهور به استان، 10 میلیارد تومان برای احداث شیرخوارگاه در کردستان تخصیص یافته و پول آن آماده و در حساب وزارت نفت است، اما باید طرح مطالعات اجتماعی توسط راه‌وشهرسازی ارائه و زمین لازم را اختصاص دهد. اکنون 14 هزار متر زمین در شهرک بهاران سنندج وجود دارد که از این میزان 8 هزار تملک در بهزیستی و 5 هزار تصرف شده است. علی‌رغم‌ مکاتبات متعدد با راه و شهرسازی، اما حاضر به همراهی با اختصاص زمین تصرفی یا تعیین تکلیف زمین تملکی نیستند و این نیاز بلاتکلیف مانده است.

وی با ذکر اینکه در حال حاضر 4 مرکز شبانه‌روزی کودکان بدسپرست و بی‌سرپست در استان فعالیت دارند، خاطرنشان کرد: بر اساس قانون دولت وظیفه تامین زمین با اجاره 99 ساله را دارد که این 4 مراکز در محل استیجاری هستند و می‌طلبد این دغدغه برطرف شود.

رسولی با بیان به اینکه یارانه تخصیصی به مراکز خیریه تنها کفاف هزینه‌های جاری را دارد، عنوان کرد: انتظار می‌رود که زمین جهت ساخت مکان مستقل ویژه این مراکز خیریه اختصاص یابد.

وی در ادامه تاکید کرد: انتظار می‌رود که ماده 23 قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت؛ جهت حمایت از شیرخوارگاه‌ها و مراکز نگهداری شبانه‌روزی کودکان بی‌سرپرست در استان اجرایی شود.

مدیرکل بهزیستی استان کردستان یادآور شد: سازمان بهزیستی مکلف است با همکاری نهادهای خیریه و مجموعه‌های مردم نهاد، به توسعه و تجهیز کمی و کیفی شیرخوارگاه‌ها تا میزان یک و نیم برابر سطح فعلی بپردازد، بنابراین نیازمند حمایت دستگاه‌ها هستیم.

به گفته رسولی؛ دولت موظف به تامین زمین با اجاره 99 ساله و غیرقابل تغییر کاربری برای خیریه‌ها و سازمان‌های متقاضی تاسیس این مراکز پس از تایید سازمان بهزیستی کشور است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها