اسرائیل به دنبال فتنه‌گری در لبنان است

اسرائیل به دنبال فتنه‌گری در لبنان است
این یک نکته روشن است که از زمان اعلام آتش‌بس، تجاوزات صهیونیست‌ها به خاک لبنان متوقف نشده است. من باور دارم اسرائیلی‌ها این تجاوزات و تعدیات را با چراغ سبز آمریکا انجام می‌دهند.
کد خبر: ۱۵۰۲۴۳۵
نویسنده دکتر حسن حردان | سیاستمدار لبنانی
 
در این زمینه ایالات متحده آمریکا از از ارائه هرگونه حمایت از اسرائیل برای دست زدن به حملات نظامی علیه لبنان دریغ نمی‌ورزد. البته هدف اصلی اسرائیل از تجاوزات روزمره‌اش، اعمال فشار بر دولت لبنان و نیز تحریک مردم علیه مقاومت در لبنان است که نهایتا موجب بروز فتنه و دودستگی میان مردم و ارتش لبنان با مقاومت گردد.این موضوع البته برای مردم لبنان و مقاومت امری شناخته‌شده است و نسبت به اهداف صهیونیست‌ها آگاهی کاملی وجود دارد.من معتقدم اظهارات اخیر مسئولان لبنانی می‌تواند بهانه‌های اسرائیلی‌ها را بی‌اثر و خنثی سازد.


newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها