استاندار سمنان با معاون اول رئیس جمهوری دیدار کرد

طرح‌های تامین آب پایدار استان سمنان در شورای عالی آب کشور بررسی می‌شود

با دستور معاون اول رئیس‌ جمهوری، مسائل مرتبط با تامین آب پایدار استان سمنان در جلسه شورای عالی آب مطرح و بررسی خواهد شد.
کد خبر: ۱۵۰۲۲۴۱
نویسنده بهروز بهشتی

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین از سمنان، محمدجواد کولیوند استاندار سمنان با حضور در نهاد ریاست جمهوری، با محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهوری دیدار و گفت‌وگو کرد. او در این دیدار، گزارشی را درباره اقدامات دولت چهاردهم در حوزه تامین آب شرب پایدار، توسعه انرژی خورشیدی، عدالت آموزشی، انتصاب مدیران، نهضت ملی مسکن و ... ارائه کرد.

کولیوند همچنین در قالب یک مکاتبه‌ با معاون اول رئیس جمهوری، اولویت‌های این استان از جمله پروژه‌های عمرانی آبرسانی را در دو قسمت کوتاه‌مدت و بلندمدت ارائه کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری سمنان، عالی‌ترین مقام اجرایی دولت در استان سمنان ضمن درخواست تامین اعتبار برای این پروژه‌ها، خواستار بررسی پروژه‌های آبی استان در جلسه آینده شورایعالی آب کشور شد.

در این جلسه، معاون اول رئیس جمهوری نیز ضمن موافقت با درخواست استاندار سمنان دستور بررسی پروژه‌های آبرسانی این استان را در جلسه شورایعالی آب را صادر کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها