شهرداری کرج برای کمک به حادثه بندر رجایی اعلام آمادگی کرد

شهردار کرج در پیامی هم‌دردی خود و شهروندان کرجی با هم‌میهنان بندرعباسی را بیان کرد و از آمادگی شهرداری این کلانشهر برای امدادرسانی به ساکنان بندرعباس خبر داد.
شهردار کرج در پیامی هم‌دردی خود و شهروندان کرجی با هم‌میهنان بندرعباسی را بیان کرد و از آمادگی شهرداری این کلانشهر برای امدادرسانی به ساکنان بندرعباس خبر داد.
کد خبر: ۱۵۰۱۳۶۹

به گزارش جام جم البرز، مهرداد کیانی پیام هم‌دردی و تسلیت به مناسبت حادثه تلخ بندر شهید رجایی در شهر بندرعباس را به شرح زیر صادر کرد:
بسم الله الرحمن الرحیم
حادثه ناگوار انفجار بندر شهید رجایی قلب تمامی هم‌میهنان‌مان را به درد آورد. این ضایعه را به خانواده‌هایی که عزیزان خود را از دست داده و همچنین عموم مردم شریف ایران بویژه هم‌میهنان دریادل بندرعباسی تسلیت عرض می‌نمایم. از خداوند منان برای بازماندگان صبر و برای آسیب‌دیدگان این حادثه شفای عاجل آرزومندم.
اینجانب ضمن تقدیر از تمامی تلاش‌های صورت گرفته توسط دستگاه‌ها و ارگان‌های امدادرسان، آتش‌نشانی، کادر درمان و تمامی نیرو‌های کشوری و لشگری، به نیابت از شهروندان کرجی و مجموعه مدیریت شهری کرج، برای هر گونه کمک و مساعدت برای رفع آسیب‌های این حادثه، اعلام آمادگی کرده و اعلام می‌داریم: مجموعه مدیریت شهری کرج آمادگی دارد در اسرع وقت برای کمک به بندرعباس خدمات لازم را ارائه دهد.
در انتها از خداوند متعال آرزوی آرامش و امنیت برای گوشه گوشه میهن اسلامی عزیزمان ایران را داریم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
رأی معنادار لبنانی‌ها

در گفت‌و‌گوی اختصاصی روزنامه «جام‌جم» با دو تن از اعضای بلندپایه جنبش امل و حزب‌الله لبنان بررسی شد

رأی معنادار لبنانی‌ها

در رستوران انتخاب شدم

علی‌امین حسنی، بازیگر نقش بهروز در سریال پایتخت در گفت‌وگو با «جام‌جم» از خاطرات حضورش در این سریال می‌گوید

در رستوران انتخاب شدم

نیازمندی ها