به گزارش جام جم آنلاین همدان، جلسه نحوه ساخت و ساز مسکن اقشار کم درآمد با حضور رضایی مدیر کل بنیاد مسکن استان، حجازی مدیر عامل موسسه دارالایتام مهدیه استان، نعمتی مدیرکل کمیته امداد امام (ره ) و معاونان عمران روستایی و بازسازی بنیاد مسکن استان و معاونان دستگاههای نامبرده و بخشدار بخش مرکزی شهرستان همدان و مدیر شهرستان همدان در خصوص ساخت مسکن اقشار کم درآمد در محل سالن جلسات این بنیاد برگزار شد.
در این جلسه در خصوص نحوه ساخت و ساز مسکن اقشار کم درآمد گفتگو و تبادل نظر شد.
عبدالملکی بیان کرد: افرادی که فاقد مسکن هستند و زیر پوشش کمیته امداد و موسسه دارالایتام قراردارند جامعه هدف این پروژه محسوب می شوند که این موضوع را می توان یکی از شاخصه های این جلسه برشمرد .
وی افزود: این پروژه دارای ۶۴ واحد در روستای تفریجان برنامه ریزی شده است تا این تعداد خانوار فاقد مسکن از نعمت مسکن ایمن و مقاوم بهره مند شوند.
معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن استان همدان اظهار داشت: قرار است ساخت این ۶۴ واحد از سوی بنیاد مسکن انجام شود و از تسهیلات مسکن روستایی ، تسهیلات و بلاعوض کمیته امداد و مساعدتهای موسسه دارالایتام در زمینه های تسهیل در تسریع روند پروژه های یاد شده استفاده و به بهره برداری برسد.
وی گفت: این پروژه برای اولین بار درقالب فصلی مشترک بین بنیاد مسکن ، کمیته امداد و موسسه دارالایتام کلید خورده تا مسیر برای شروع پروژه های آینده و بهره مندی بیشتر اقشار کم درآمد هموار شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با جامجم؛
گفتوگو با دکتر مراد عنادی، مدیرعامل موسسه«جامجم» در آستانه بیست و ششمین سالگرد انتشار این روزنامه