قیمت گذاری 34 پرونده امور زمین در مازندران
مدیر امور اراضی مازندران اعلام کرد؛

قیمت گذاری 34 پرونده امور زمین در مازندران

تخریب ۲ ویلای غیرمجاز در مزارع ساری

تخریب ۲ ویلای غیرمجاز در مزارع ساری
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری گفت: در راستای حفظ و صیانت از اراضی کشاورزی، دو ویلای مسکونی غیرمجاز به مساحت ۳۰۴ مترمربع تخریب شد.
کد خبر: ۱۴۹۹۳۸۵

به گزارش جام جم آنلاین مازندران ،سید اسماعیل علوی  اظهارکرد: با استناد به ماده ۳ احکام قضائی صادره، دو واحد بنای مسکونی ویلایی که به صورت غیرقانونی در اراضی کشاورزی محدوده مرکز جهاد کشاورزی شهید گریبان هولار احداث شده بودند، قلع و قمع شدند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری با بیان اینکه مساحت کل بناهای تخریب شده ۳۰۴ مترمربع بوده است، این اقدام را در راستای اجرای قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی و جلوگیری از تغییر غیرمجاز کاربری اراضی کشاورزی دانست.

علوی با تأکید بر عزم جدی در برخورد با ساخت و سازهای غیرمجاز، از عموم مردم خواست تا قبل از هرگونه اقدام به ساخت و ساز در اراضی کشاورزی، نسبت به دریافت مجوزهای قانونی از مراجع ذیصلاح اقدام نمایند تا از وارد آمدن خسارت‌های احتمالی جلوگیری شود.

newsQrCode
ارسال نظرات
۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها