از سوی سازمان سرمایه گذاری ایران ؛

مجوز دو طرح سرمایه گذاری خارجی برای یزد صادر شد

طی سال ۱۴۰۳؛

بیش از ۱۰۳ هزار مجوز کسب‌وکار در یزد به صورت الکترونیک صادر شد

یزد- مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان یزد از صدور بیش از ۱۰۳ هزار مجوز کسب ‌و کار در سال ۱۴۰۳ از طریق درگاه ملی مجوزها خبر داد.
کد خبر: ۱۴۹۸۴۵۱

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، محمد دهقان منشادی با اشاره به راه‌اندازی درگاه ملی مجوزهای کسب‌وکار اظهار داشت: سال گذشته، بیش از ۱۲۱ هزار شهروند یزدی به‌صورت الکترونیکی و از طریق این درگاه، درخواست دریافت مجوز کسب‌وکار ثبت کردند که از این تعداد، بیش از ۱۰۳ هزار مجوز صادر شده است.

وی افزود: بخشی از درخواست‌ها به دلایل مختلف رد شده یا متقاضیان از ادامه فرایند انصراف داده‌اند و شماری از آن‌ها نیز همچنان در مرحله بررسی و صدور مجوز قرار دارند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی یزد با اشاره به اینکه شهرستان‌های یزد، میبد و ابرکوه به ترتیب بیشترین سهم را از نظر تعداد درخواست‌ها داشته‌اند، گفت: در میان حوزه‌های مختلف، اصناف با ثبت بیش از ۵۹ هزار درخواست در صدر قرار دارند. پس از آن، بخش راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با بیش از ۲۵ هزار درخواست و حوزه جهاد کشاورزی با بیش از ۱۲ هزار درخواست در رتبه‌های بعدی قرار گرفته‌اند.

دهقان منشادی در ادامه از ایجاد بانک اطلاعات کسب‌وکار استان خبر داد و تأکید کرد: در حال حاضر، تمامی مجوزها به‌صورت برخط و از طریق درگاه ملی در کوتاه‌ترین زمان ممکن صادر می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها