مطالبات 5000 میلیارد تومانی سازمان تامین اجتماعی استان اصفهان از نهادها
سرپرست اداره‌کل تأمین اجتماعی استان اصفهان اعلام کرد؛

مطالبات 5000 میلیارد تومانی سازمان تامین اجتماعی استان اصفهان از نهادها

فرماندار اصفهان مطرح کرد؛

نقش نمایشگاه قرآن و عترت در رشد و تعالی مجموعه‌های فرهنگی

نقش نمایشگاه قرآن و عترت در رشد و تعالی مجموعه‌های فرهنگی
احمدی با اشاره به نقش نمایشگاه قرآن در رشد مجموعه های فرهنگی و دینی گفت: برخی از غرفه‌هایی که سال گذشته در نمایشگاه حضور داشته‌اند وضعیت بهتر و متعالی تری دارند که نشان دهنده نقش نمایشگاه در رشد و تعالی آنها است.
کد خبر: ۱۴۹۶۸۳۸

جام جم آنلاین اصفهان؛ محمدعلی احمدی فرماندار اصفهان، در بازدید از بیستمین نمایشگاه قرآن و عترت اصفهان، ضمن تقدیر از برگزار کنندگان و شرکت کنندگان در نمایشگاه قرآن و عترت، گفت: نمایشگاه قرآن کریم باعث هم افزایی و ارتباط مؤثر میان فعالان فرهنگی و دینی و مجموعه های قرآنی را فراهم می‌کند و این موضوع در رشد و تعالی این مجموعه‌ها بسیار مؤثر است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: نمایشگاه امسال غرفه‌های مختلف و متنوعی دارد که ارتباط میان آنها می‌تواند نقش مؤثری در تعالی بخشیدن آنها داشته باشد و امسال شاهد هستیم که برخی از غرفه‌هایی که سال گذشته در نمایشگاه حضور داشته‌اند وضعیت بهتر و متعالی تری دارند که نشان دهنده نقش نمایشگاه در رشد و تعالی آنها است.

فرماندار اصفهان با بیان اینکه نمایشگاه برای بازدیدکنندگان نیز باید اثرگذار باشد، تصریح کرد: در شهر اصفهان که یک شهر شهیدپرور و فرهنگی و دینی است، نمایشگاه قرآن و استقبال مردم از نمایشگاه نشان داده است که سطح و عمق نمایشگاه برای اقشار مختلف به چه صورت است و می‌تواند نمایانگر بخشی از دستاوردها، ظرفیت‌ها و اقدامات اصفهان در عرصه قرآنی باشد.

احمدی به ارتباط میان مردم و مجموعه‌های قرآنی و فرهنگی پس از ایام برگزاری نمایشگاه اشاره کرد و گفت: شاهد هستیم که بخشی از مخاطبین نمایشگاه با مجموعه‌های فرهنگی حاضر در نمایشگاه ارتباط می‌گیرند و پس از نمایشگاه وارد عرصه فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی می‌شوند که این موضوع را می‌توان یکی از دستاوردها و کارکردهای نمایشگاه قرآن و عترت دانست که نقش بسزایی در ترویج فرهنگی قرآنی در جامعه دارد.

هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین*/

newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها