کشف۱۱۹۱عدد موادمحترقه غير مجاز در شهرستان خانمیرزا

فرمانده انتظامي شهرستان خانمیرزا از کشف ۱۱۹۱قلم انواع موادمحترقه خطرناک و غيرمجاز از آغاز طرح برخورد با فروشندگان و توزيع کنندگان موادمحترقه غيرمجاز در شهرستان خانمیرزا خبر داد. 
کد خبر: ۱۴۹۶۵۸۱

به گزارش جام جم آنلاین چهارمحال و بختیاری به نقل از خبرگزاری پلیس، سرهنگ "عبدالله مرادی" در گفت و گو با این خبرگزاری اظهار داشت: در راستاي مقابله با مخلان نظم و امنيت جامعه و پيشگيري از بروز حوادث چهارشنبه آخر سال، پليس شهرستان خانمیرزا طرح هاي عملياتي را از ابتداي اسفند ماه سال جاري به مرحله اجرا گذاشته است.

وي ادامه داد: در اين ايام ماموران پليس با انجام اقدامات اطلاعاتي و همچنين بازديدهاي صورت گرفته از واحدهاي صنفي ۱۱۹۱ انواع موادمحترقه غيرمجاز را تا کنون کشف کردند.

فرمانده انتظامي شهرستان خانمیرزا ضمن ادامه دار بودن اين طرح تا پايان سال افزود: امنيت خط قرمز پليس است و پليس با برهم زنندگان نظم و امنيت شب هاي قدر که هم زمان با چهارشنبه آخر سال است برخورد قاطع خواهد داشت.

سرهنگ مرادی ادامه داد: خانواده ها در اين ايام از کودکان و نوجوانان خود مراقبت کنيد تا شاهد بروز فجايع دلخراش و غير قابل جبران نباشيم و به منظور پيشگيري از حوادث ناگوار به توصيه هاي پليس توجه کرده و چهارشنبه آخر سال را در کنار فرزندان خود باشند.

اين مقام انتظامي يادآور شد: چنانچه شهروندان از فعاليت افراد سودجو در جهت تهيه و توزيع موادمحترقه اطلاع پيدا کردند مراتب را از طريق تلفن ۱۱۰ در اختيار پليس بگذارند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها