به گزارش جام جم البرز، معصومه جودکی با اعلام این خبر اظهار داشت:طرح سلامت نوروزی هر ساله از نیمه دوم اسفند ماه آغاز و تا ۱۵ فروردین ماه ادامه دارد و نظارتهای بهداشتی بر کلیه مراکز تهیه و توزیع و عرضه مواد غذایی مثل قنادیها، رستورانها و ... با حفظ سلامت مردم در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز تشدید مییابد.
معاون بهداشت خاطر نشان کرد: در این مانور از کلیه قنادیهای سطح استان بازدید شد و طی این بازدیدها ۷۱ اخطار بحرانی ۳۹ اخطار غیربحرانی صادر شد.
وی ادامه داد: دو کارگاه قنادی پلمب و ۱۱۰۰ کیلوگرم مواد غذایی غیر بهداشتی معدوم شد.
معاون بهداشت خاطر نشان کرد: در این مانور طی بازدیدها ۶۷۹ مورد سنجش پارامترهای کیفی مواد غذایی و محیطی انجام شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
با وحید اسدی، مدیر رادیو جوان درباره رویکردهای جدید این رادیو در ۲۸ سالگی تأسیس آن گفتگو کردیم
بررسی آسیبهای نگاه غرب به مسأله زن در گفتوگوی «جامجم» با دکتر عاصمه قاسمی، جامعهشناس
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد