به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، علی دهقان بهابادی در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: شعارهای زیادی در مورد مدرسه محوری داد شده اما نسبت به آن بی توجهی شده، ولی من در دوره جدید عمیقا به مدرسه محوری اعتقاد دارم و خط قرمز بنده نیز معلمان هستند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد ادامه داد: یکی از ارکان مهم آموزش و پرروش ،مدرسه است که با مشارکت دانش آموز، معلم، اولیاء و کادر اجرایی تشکیل می شود و هر تصمیمی که برای مدرسه گرفته می شود باید از مدرسه شروع شود .
دهقان بهابادی گفت: به معاونت های اداره کل نیز اعلام کرده ام که در همه تصمیم ها باید نظر و فکر دانش آموزان و معلمان مدرسه نیز مشارکت داده شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد افزود: از ابتدای انتصاب تاکنون بیش از یکصد مدرسه را بازدید داشتم که از روستاها و دورترین مناطق استان تا مرکز استان بود و با دانش آموزان و معلمان صحبت کرده نظرات آنها را مطلع شدم.
وی ادامه داد: آموزش و پرورش به تنهایی نمی تواند فعالیت کند و نیازمند کمک همه بخش های جامعه و بخصوص نظرات اولیاء ،دانش آموزان و کادر مدارس و معلمان هستیم و لذا از انتقاد نمی ترسیم و نقدهای منصفانه را با آغوش باز پذیرا هستیم .
مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد گفت: از هنگامیکه منصوب شدم چند سیاست کاری را در دستور کار داشتم که خوشبختانه در ادامه متناسب با سیاست کاری دولت وفاق ملی شد .
دهقان بهابادی ادامه داد: عدالت آموزشی در اولویت همه اقدامات ما قرار دارد چون از لحاظ سخت افزار ،نرم افزار و نیروی انسانی دارای مضیقه هستیم و لذا عدالت آموزشی را با جدیت دنبال می کنیم.
وی افزود: گسترش تربیت اسلامی دانش آموزان و تبیین فعالیت ها برای دانش آموزان، تشکیل شوراهای مختلف دانش آموزی و تشکیل کمیته مشترک آموزش و پرورش ، نهادها و ائمه جمعه با هدف گسترش عدالت آموزشی و تربیت صحیح دانش آموزان تشکیل شده است .
مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد گفت: احترام به معلمان و توجه به رفع مشکلات این قشر پرتلاش نیز قطعا دردستور کار این اداره کل قرار دارد و با توجه به نیاز سنجی و بررسی مشکلات و کمبودها نسبت به برنامه ریزی اقدام می شود.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد
دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفتوگو با «جامجم» تأکید کرد آییننامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد