معاون آموزش و پرورش قم:

آمادگی آموزش و پرورش قم با یک‌هزار کلاس درس برای خدمت رسانی به زائران نیمه شعبان

عباس اسکندری پور، معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع اداره کل آموزش‌وپرورش قم گفت، این نهاد با ۱۲۰ آموزشگاه در قالب یک‌هزار کلاس درس آماده خدمت رسانی به زائران از سراسر کشور در ایام نیمه شعبان است.
عباس اسکندری پور، معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع اداره کل آموزش‌وپرورش قم گفت، این نهاد با ۱۲۰ آموزشگاه در قالب یک‌هزار کلاس درس آماده خدمت رسانی به زائران از سراسر کشور در ایام نیمه شعبان است.
کد خبر: ۱۴۹۲۰۱۶

به گزارش جام‌جم‌آنلاین از ایرنا،عباس اسکندری پور روز شنبه افزود: کلاس‌های در نظر گرفته شده برای زائران دارای فرش، یخچال، حمام و آبدارخانه مشترک می‌باشد.

وی با بیان اینکه شیوه رزرو این کلاس‌ها به‌صورت حضوری خواهد بود، اضافه کرد: با توجه به تمرکز حضور زائران در بلوار پیامبر اعظم (ص)، اطراف حرم مطهر حضرت معصومه (س) و مسجد جمکران، ستاد‌های اطلاع رسانی در این نقاط مستقر و مراجعه کنندگان را راهنمایی خواهند کرد.

اسکندری پور ادامه داد: ۲ پایگاه پذیرش ستاد اسکان در سطح استان فعال خواهد بود که ستاد فرعی ناحیه یک واقع در ابتدای بلوار پیامبر اعظم (ص) روبروی بقعه امامزاده قاسم (ع) و ستاد اصلی واقع در خیابان ساحلی نبش کوچه ۲۵ آماده پذیرش زائران است.

به گفته وی، پذیرش زائران از چهارشنبه ۲۴ بهمن‌ آغاز می‌شود و تا جمعه ۲۶ بهمن‌ ادامه دارد.

اسکندری پور تصریح کرد: خدمتگزاری به زائران موهبتی است که هر ساله نصیب فرهنگیان استان می‌شود و همکاران با عشق و علاقه این ماموریت را به بهترین وجه انجام می‌دهند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ربع قرن با رادیو جوان

با وحید اسدی، مدیر رادیو جوان درباره رویکرد‌های جدید این رادیو در ۲۸ سالگی تأسیس آن گفتگو کردیم

ربع قرن با رادیو جوان

نیازمندی ها