به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، جواد محجوبی اظهار داشت: سامانه انتقال آب شرب از سد خرسان به استان یزد ۱۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و این طرح در دولت وفاق ملی با قوت ادامه دارد و در حال پیگیری می باشد.
مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه ای یزد افزود: این طرح دارای مصوبه شورای عالی آب بوده و احداث سد و نیروگاه برق آبی خرسان ۳ نیز مصوب هیئت وزیران و شورای اقتصاد می باشد.
محجوبی همچنین ابراز کرد: در مقطع کنونی کـل طـرح خرسان 3 (یعنی در بخش سد،کارهای جانبی، نیروگاه و تملک) دارای پیشرفت فیزیکی بیش از 19.5 درصد است که در بخش ساختمانی (شامل بدنه سد و سازه های جنبی و کار های زیرزمینی) بیش از 38.86 درصد پیشرفت داشته است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد
دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفتوگو با «جامجم» تأکید کرد آییننامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با دکتر محمدحسین رجبی دوانی رئیس بنیاد ایرانشناسی مطرح شد